Me nähhään maaleja, sano kainuulaisvahvistus perjantain finaalista

Se on perjantai eikä vielä tippaakaan otettuna. Tosin jos katsoo meidän edellisen kahden viikon vetovirettä, ei tähän ole ollut syytäkään. Palautusprosentti on valahtanut alle 102:n, voitetut yksiköt alle kuuden. No, eipä siinä, voitolla ollaan silti, mutta onhan tämä nyt perseestä kun ei osu mihinkään. Muutetaan vire heti perjantaina kahdella täsmäiskulla!

55″ telkkari tiedolla ja vitosen betseillä

Ensin todettakoon, että Faneille.comilla on kisa, jossa ennakoimalla lätkän finaalisarjan kulkua voit voittaa 1700 euron, 55″-taulutelkkarin. Kelpaisiko? No niin, toimi sitten seuraavasti:

 1. Täytä alla oleva lomake ja lähetä vastauksesi klo 18.30 mennessä – siis ennen ensimmäisen finaalin alkua.
 2. Veikkaa finaalisarjan aikana mistä tahansa pelistä mitä tahansa kohdetta yhteensä vähintään viidellä eurolla NordicBetillä. Voit veikata myös sarjavetoja. 10x 0.5€ vedot tai 1x 5€ veto – ei väliä!

Tsekkaa tarkemmat säännöt ja ehdot täältä (jos kiinnostaa). Jos ehdit jo osallistua, ethän laita uutta mailia tulemaan. No niin, ei muuta kuin osallistumaan!

  Nimi (pakollinen)

  Liigan mestari 2016 (Esim. HIFK)

  Ottelusarjan lopputulos (Esim. 4-2 tai jos Tappara: 2-4)

  Finaalisarjan paras pistemies ja pisteet (Esim. Joonas Järvinen 0+8)

  Finaalisarjan kokonaismaalimäärä jatkoajat mukaanluettuna (Esim. 20)

  Sähköposti (pakollinen, huom! Jolla olet rekisteröinyt NordicBet-tilisi)

  Kotikaupunki

  Vetovalinnat

  Perjantain finaalissa on vedetty kertoimet over/underille 4.5 maalille tasan. Me luotamme siihen että kumpikin joukkue ryntää liian innokkaasti finaalijäille ja unohtaa hetkellisesti puolustusvelvoitteet. HIFK:n tulivoimaiselle hyökkäykselle ei pitäisi olla ongelma murtaa porkkanahousujen puolustusta, ja samaan aikaan Patrik Laine & co. iskevät kovalla prosentilla paikoista maalit. ”Me nähhään maaleja”, totesi edesmenneen Shellin parkkipaikalta Sotkamosta tavoitettu vetomies Y.

  Mekin uskomme, että matsissa nähdään vähintään viisi maalia, joten over 4.5 maalia kertoimella 1.90 kelpaa peleihin mukaan.

  KHL:ssä pelataan viides finaali klo 19.30 alkaen. Me emme aiempia näkemyksiämme ole muuttamassa, vaan luotamme vieraiden mahdollisuuksiin. Metallurg yltää vähintään tasuriin Moskovassa kerran kahdesta, joten tuplamahdollisuus X2 kertoimella 2.13 kelpaa myös peleihin mukaan.

  HIFK-Tappara over 4.5 @ 1.90, 2u
  ZSKA-Magnitka X2 @ 2.13, 1u

  Säännöt ja ehdot veikkauskisaan

  1. Kilpailussa veikataan Liigan mestaria (HIFK tai Tappara – 1 piste), ottelusarjan oikeaa lopputulosta (esimerkiksi 4-2 – oikealla vastauksella 2 pistettä), parasta pistemiestä ja hänen pistemääräänsä (esimerkiksi Joonas Järvinen 0+8 -> paras pistemies oikein 1 piste, paras pistemies ja hänen pistemäärä oikein 2 pistettä. Jos pistemäärä oikein mutta pistemies veikattu väärin – 0 pistettä).
  2. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä yllä oleva vastauslomake ja lähettämällä se ennen ensimmäisen finaalin alkua – kilpailuaika päättyy siis 15.4.2016 klo 18.30.

  Lue tarkemmat voimassa olevat säännöt ja ehdot alkuperäisestä postauksesta täältä!