Perjantaibetsit: Viikko 50 – jääkiekko, koripallo, salibandy

Perjantaibetsit on uusi, viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Koripallo: Boston Celtics – New York Knicks 1.53 – 2.50

Boston Celtics v New York KnicksViime sunnuntain päiväpelissä Celtics nolasi Knicksin hakemalla 41 pisteen voiton Madison Square Gardenista. Nuorennusleikkauksen läpikäynyt Boston karkasi ottelun alussa 12 pisteen johtoasemaan ja kruisaili kauden makeimpaan voittoon. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Celticsillä on oivallinen mahdollisuus antaa Knicksille uudestaan kuonoon. New Yorkin sairaslista näyttää entistä synkemmältä, kun ykköspelintekijä Raymond Felton teki torstaina seuraa Tyson ChandlerilleIman Schumpertille sekä Kenyon Martinille. Kotijoukkue sitä vastoin pääsee otteluun ilman merkittäviä loukkaantumisia. Nyky hetkellä Knicks on turhan riippuvainen 25,6 pisteen keskiarvolla pelaavan Carmelo Anthonyn  onnistumisista.

Pelisuositus: Kotivoitto 1.53 kertoimella.

Pelilinkki Betssonilla

Salibandy: Indians – Erä   2.75 – 6.50 – 1.72

Westend Indians ja Tapanilan Erä lähtevät perjantai-illan otteluun tasapisteistä kummankin joukkueen kerättyä tässä vaiheessa kautta kuusi voittoa. Indians on ottanut viisi voittoa kotimatollaan, mutta näissä otteluissa vastus on ollut sarjan heikoimmasta päästä. Erä on ensimmäinen vähän kovempi joukkue, joka saapuu espoolaisten vieraaksi Otahalliin. Materiaaliltaan vierasjoukkue on laadukkaampi, kun taas nuorekkaan Indiansin taso laskee merkittävästi kahden liigakelpoisen kentän jälkeen. Erä (7,7) on iskenyt keskimäärin kaksi maalia enemmän per peli kuin isäntäjoukkue (5,5) molempien joukkueiden ottaessa omiin noin 6,5 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Ottelun kääntyessä maalintekokilpailuksi on Erä vahvoilla. Sen sijaan tiukemmassa pelissä on Indiansilla on mahdollisuus pysyä vieraiden kyydissä.

Pelisuositus: vierasvoitto ja yli 11,5 maalia.

Jääkiekko: Jokerit – TPS alle 4.5 maalia 2.16

Hartwall Areenalla eletään perjantaina tunteikkaita hetkiä, kun Jokereiden kaikkien aikojen pistemiehen Petri Variksen paita numero 23 hilataan hallin kattoon. Jokereiden peli ei ole kulkenut viime peleissä, mutta helsinkiläisten kannalta hyvä uutinen on se, että illan vastustaja TPS:lla menee vielä huonommin. Toisella TPS-komennuksellaan mestarivalmentaja Kai Suikkanen näyttää kadottaneen täysin kultaisen kosketuksensa, sillä turkulaisjoukkue kyntää sarjan hännillä alle pisteen per peli keskiarvolla. Kultaisen 90-luvun loisto on kaukana tästä matsista, jonka ennustamme kääntyvän kahden peliään hakevan joukkueen väliseksi nyhjäykseksi. Jokerit painii maalinteko-ongelmien kanssa, vaikka viime viikolla Pelicansin taakse tehtiinkin kahdeksan maalia.

Pelisuositus alle 4,5 maalia.

PÄIVITYS 14.12. klo 13:29:

Vedot menivät aika tiukille, mutta oikein. Celtics vei pelin neljällä pisteellä, Indians voitti sarjanousijana ja hieman yllättäen jopa, mutta maaliveto meni oikein kun peli päättyi 9-4, eli tehtiin yli 11,5 maalia, Jokerit voitti jatkoajalla, mutta itse peliajan aikana tehtiin 4 maalia, eli alle 4,5 maalia. Luonnollisesti omaan kuponkiin valitsimme mielestämme varmemman, eli Erän vierasvoiton maalivedon sijaan ja koko kuponki kosahti. Juttelimme Erän valmennuksen kanssa pelin jälkeen, ja sieltä viesti kuului että pelattiin kauden huonoin peli huonolla asenteella. 75% oikein, hyvä startti!