Samuli nappasi ensimmäisen vaiheen voiton ja iPad Air 2 -tabletin!

Faneille.comin järjestämän #Kamppailukannusta-kilpailun ensimmäisen vaiheen voittaja on selvillä! Tehtävänä oli veikata neljän puolivälieräottelusarjan voittajat ja sarjojen lopputulokset. Vastauksia tuli yli 50 ja suurimmaksi osaksi vastaajat olivat erittäin hyvin hajulla sarjojen kulusta.

HIFK kellisti Pelicansin voitoin 4–2 ja Kärpät TPS:n samoin lukemin. Valtaosa vastaajista, noin 96 % oli laittanut kyseisen kaksikon etenemään jatkoon. Tappara avasi Lukon viidessä ottelussa ja myös tässä parissa liki 90 % vastaajista luotti tamperelaisiin. Suurinta hajonta oli parissa JYP-SaiPa, jossa 35 % vastaajista uskoi Saimaan Pallon yllättävän No Smoking Teamin, mutta lopulta Valtran koneisto puksutti vääjäämättömästi jälleen kerran välieriin otteluvoitoin 4–2.

Maaleja 23 ottelussa iskettiin 103 kappaletta, mukana jatkoajalla tehdyt osumat. Yksikään vastaajista ei saanut kaikkia neljää sarjaa täysin oikein, mutta lottotermein 3+1 tuloksia löytyi kaksi kappaletta.

Helsinkiläinen Samuli P. ja tuusulalainen Ilkka P. saivat molemmat kolme sarjaa täysin oikein. Samuli tiesi Kärppien, Tapparan ja JYPin voittolukemat, mutta aavisteli HIFK:n lähettävän lahtelaiset lomille viidessä ottelussa. Ilkka puolestaan tiesi Pelicansin laittavan IFK:n tiukemmalle, oli varma Kärppien ja JYPin voittolukemista, mutta 4–2-veikkaus Tapparan ja Lukon sarjaan meni metsikköön.

Eroa etsittiin maalimääristä, jossa Samulin 98 maalia peittosi selkeästi Ilkan veikkauksen 24. Ilkka harmitteli vastaustaan ja arveli kyseessä olleen ajatus- tai kirjoitusvirheen. Niin tai näin, sääntöjen puitteissa voimme julistaa voittajaksi Samulin, joka ehtikin jo kommentoimaan voittoaan:

Ihan supermahtavaa! Jouduin taistelemaan pitkään (NordicBetin) tilin kanssa, sillä en päässyt kirjautumaan vanhaan ja salasanakin oli unohtunut. Onneksi sain potkittua asiakaspalvelua sen verran että ehdin osallistumaan tähän kampanjaan. Luulenpa, että opiskelijalle iPad Air 2 olisi se mieluisin vaihtoehto! Kiitos paljon – ja mukavaa kevättä! – Samuli P.

Sen verran liekeissä mies veikkaustensa kanssa oli, että meidän oli pakko kysyä välieräsarjojen ennustuksia, ja hetken miettimisen jälkeen mies iski tiskiin seuraavat lukemat (saa käyttää, mutta ei ole pakko):

Kärpät – Tappara 3–4
HIFK – JYP 4–2

Tabletti it is, palkinto toimitetaan Samulille kotiin lähiviikkojen aikana ja muille sijoittuneille luvatut palkinnot kahden viikon kuluessa!

Faneille.com haluaa kiittää kaikkia osallistumisesta ensimmäiseen vaiheeseen ja muistuttaa, että #Kamppailukannusta-kisan toinen vaihe jatkuu vielä tiistain 29.3. loppuun saakka – kisasivulle pääset tästä! Lisäksi lätkän MM-kisat lähestyvät vääjäämättä, ja lippuja on jaossa täällä!