Tappara-hyökkääjä toppuuttelee Laine-vertauksia: ”Aika raju”

Lähde Tikin kanssa Floridaan 5 € betsillä – neljä voittajaa haussa!

Kesken alkukauden Lahden Pelicansista Tampereen Tapparaan siirtynyt 20-vuotias hyökkääjä Sebastian Repo on ottanut mallikkaasti paikkansa tamperelaisten kiven kovasta miehistöstä. Viime vuoden alle 20-vuotiaiden maailmanmestari on tehtaillut parikymmentä tehopistettä Kirvesrinnoissa, joka on nostattanut odotuksia Repoa kohtaan loppukauden peleihin. Nuorukainen myöntää Faneille.comin haastattelussa, että itseluottamus on noussut onnistumisten myötä.

– Tuntuu, että ensimmäiset kymmenen peliä olivat minulta ehkä miettimistä ja pelaaminen ei tullut selkäytimestä. Ajoin uutta systeemiä sisään, enkä ihan heti löytänyt rentoutta. Nyt kuitenkin tuntuu paremmalta ja itseluottamus on noussut koko ajan.

– Jossain määrin pelini on ollut hieman tehotonta, mutta en ole huolissani. Kautta on vielä jäljellä. Maalinteko vaatii vähän tuuriakin. Joskus se kiekko pomppii suotuisasti, joskus ei, Repo analysoi.

Repo on pelannut viime viikkoina Jussi Tapolan vaihtoruletin myötä monessa eri ketjukoostumuksessa. Tämä ei ole kuitenkaan häirinnyt hyökkääjän tekemistä.

– Täällä on niin hyviä äijiä, että olen kauttaaltaan kaikkien kanssa tykännyt pelata. Haapalan Henkan kanssa peli on ollut helppoa. Kiekko tuntuu löytyvän aika hyvin lapaan. Itse pyrin tuomaan saman paketin joka peliin. Pelaan vahvuuksillani ja pistän itseni likoon.

– Kyllä se yhteinen sävel löytyy kaikkien kanssa, kunhan saa muutamat treenit ja pelejä alle, lahtelainen toteaa.

188-senttisellä Revolla on kyky luoda itselleen maalipaikkoja tyhjästä, eikä mies säästele rightin puolelta lähtevää laukaustaan. Innokkaimmat Tapparan seuraajat ovat verranneet miehen rannelaukausta jopa itse Patrik Laineen vastaavaan. Repo toppuuttelee kuitenkin näitä puheita

– Kyllä se lähtee ihan hyvin, mutta aika raju vertaus. Pate heiluttaa sitä verkkoa aika hyvin tuolla rapakon takanakin. Kyllä minä joka treenin jälkeen jään ampumaan kiekkoja, mutta on siinä vielä parannettavaa, hyökkääjä tuumii.

Hallitsevaa mestaria on pidetty läpi kauden suurimpana ennakkosuosikkina kevään koitoksiin. Suurinta haastajaa kysyessä, Revolta saadaan vastaus pienen pohdinnan jälkeen.

– Paljon on hyviä haastajia. KalPan kanssa on ollut läpi kauden tasaisia vääntöjä ja he ovat pelanneet hyvin koko kauden. Ehkä se voisi olla semmoinen jengi.

Kuva: AOP