Vetomiehet: Putket joskus venähtävät

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Erinomaisen hyvää torstai-iltaa itse kullekin! Missä olemme olleet, joku voisi kysyä. Me olemme olleet pimennossa. Kuten olemme todenneet aiemminkin, lyömme vetoa harrastemaisesti ja itse kukin olemme päivätöissä. Joskus vihjeettömät putket venyvät liian pitkiksi ja nyt pääsi käymään näin. Pahoittelumme tästä.

No missäs sitä on tullu käytyä? Vähän siellä sun täällä, suomalaista kiekkoskeneä ihmettelemässä paikan päällä. Todettakoon se, että televisiointi ei tee oikeutta Liiga-kiekon vauhdille. Menkää hyvät ihmiset hallille katsomaan matseja, jos vain suinkin on mahdollista!

Asiaan. NHL on hieno sarja, vaikka sormemme poltimmekin toissa yönä Pittsburgh Penguinsin pelattua tasan Flamesin kanssa. Isot tuotot vaihtuivat isoksi miinukseksi, mutta onneksemme emme tätä huudelleet virallisilla kanavilla. Tulevana yönä virettään löytäny Henrik Lundqvist kohtaa mitä ilmeisimmin Juuse Saroksen Madison Square Gardenilla. Rangers otti voiton edellisessä matsissaan 4–1-voiton Ducksista, vaikka hävisi laukaukset lukemin 20–44. Kungen är tillbaka?

Niin, vaikka miten pyörittelemme kertoimia, emme millään saa kolmen ottelun voittoputkessa olevasta Rangersista näin niukkaa suosikkia. Kotijoukkueen menestyksestä löytyy pientä peli-ideaa.

Torstain vetovalinta

NHL: NY Rangers – Nashville Predators, klo 02.05
NY Rangers @ 2.25 2u (linkki vie suoraan Unibetin kertoimiin)

Jos olet harkinnut pelitilin avaamista Unibetille, avaa tili nyt ja saat ensimmäisen talletuksesi yhteydessä 100 % bonuksen lisäksi Unibetin pipon – lue lisää tästä!

Kuva: Getty Images