Vetomiehet: I want to believe, Ilves

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Ilves, tuo metsiemme Tupsukorva. Ilvestä on lähes yhtä vaikea nähdä luonnossa kuin sen otteita ennakoida kentällä. Olimme todella pahasti väärässä keskiviikkona Tappara–Ilves-ottelusta, mikä maksoi meille yhden maksimipanostuksen verran.

Mikä meni pieleen arviossamme? Kaikki. Ilves oli luonut nahkansa nöyryyttävän 4–0-tappion jälkeen ja otteissa oli sitä samaa aktiivista Ilvestä, mikä nähtiin kentällä kahdessa avausottelussa. Tapparalla oli etenkin ottelun alussa vaikeuksia päästä kontrolloidusti liikkeelle Ipan aktiivisen prässin alta.

Toki Dominik Hrachovinan huono ilta maalilla kirvoitti ärräpäitä vedonlyöjälle, mutta näitä sattuu. Kaksi helpohkoa maalia ei ainakaan auttanut valintaamme, mutta tiukkaa olisi Tapparalla tehnyt vaikka Hrachovinalle ei virheitä olisikaan sattunut. Olimme väärässä, sillä selvä.

Kumpi Ilves tänään nähdään jäällä? Aktiivinen ja prässäävä Ilves, vai Tapparalle kiltisti aloitteen antava kissanpentu, kas siinäpä kysymys.

Antti Lehtoseen ei Ilves kaadu, siihen voi suhteellisen luottavaisin mielin nojata. Tappara on tällä kaudella ensimmäistä kertaa todella kovassa paikassa, mutta ei ensimmäistä kertaa edellisten vuosien aikana.

Me käännämme takkiamme, koska miksipä ei. Mikäli jäällä on sama Ilves kuin keskiviikkona, kerroinasetelma on kallistunut liian rajusti Tapparan eduksi. Ilvekselle tilanne on henkisesti helppo. Kukaan ei odota, että he voittaisivat tänään, kaikki paineet ovat Tapparalla. Tapparan maalivahtitilanne… Onnistuuko Hrachovina nollaamaan edellisen ottelun ja kestääkö mies täpötäyden Hakametsän paineistuksen?

Ilves saa markkinoilla jopa kerrointa 3.35 suoralle voitolle, emmekä malta tästä kävellä ohi. Tapparalla oli keskiviikkona iskun paikka ja joukkue laski alleen. Me käännämme linjattomasti takkimme keskiviikkoon nähden ja lyömme lapulle Ilvestä.

Perjantain pelivalinta Liigaan

Ilves – Tappara, klo 18.30
Ilves @ 3.35, 2u. (Linkki vie suoraan Unibetin Liiga-kertoimiin)

Katso kotimaisen kiekkokauden ratkaisuhetket ilmaiseksi – nappaa oma Ruutu-koodisi tästä!

Kuva: AOP