Barkovin kenttä pitelemätön, Rask pysäytti Tampan tähdet, Filppula ja Hintz maalasivat

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers 4-3JA

Columbus kaatoi Philadelphian jo viidennen kerran peräkkäin.

Ottelukooste:

New York Islanders – Toronto Maple Leafs 6-1

Valtteri Filppula viimeisteli Islandersin 4-1-maalin toisen erän lopussa. Ottelukooste alapuolella, Filppulan maali näkyy ajassa 3.19. Filppulan kauden tehot ovat nyt 13+13=26.

Boston Bruins – Tampa Bay Lightning 4-1

Tampan kymmenen ottelun voittoputki katkesi Bostonin kotiluolassa. Tuukka Rask torjui 20 kertaa ja saalisti myös syöttöpisteen Bruinsin avausmaaliin. Tampa sortui kiekonmenetyksiin ja kiekonriistoihin, joita tuli peräti 28 kappaletta. NHL:n pistepörssin kärkinimi Nikita Kucherov jäi tehopisteittä ja kiukutteli itselleen käytösrangaistuksen ottelun päätteeksi.

Ottava Senators – Edmonton Oilers 2-4

Ottava hävisi jo kuudennen kerran perättäin. Mikko Koskinen torjui Oilersin maalilla 35/37 kertaa.

Arizona Coyotes – Vancouver Canucks 5-2

Arizonan 34-vuotias veteraanihyökkääjä Brad Richardson oli ottelun hahmo, sillä hän viimeisteli neljä maalia Coyotesille. Arizona on noussut jo yhden pisteen päähän pudotuspelipaikasta, sillä joukkue on voittanut kahdeksan ottelua edellisestä kymmenestä.

Vegas Golden Knights – Florida Panthers 6-5RL

Monivaiheisessa ottelussa johtoasema vaihtui kolmeen kertaan. Floridan ykköskenttä Hoffman-Barkov-Huberdeau-Ekblad-Yandle oli pitelemätön ja teki joukkueensa kaikki viisi maalia. Viisikko keräsi yhteensä 11 tehopistettä. Vauhdikkaassa ottelussa nähtiin kasapäin kiekonmenetyksiä ja riistoja, kaikkiaan 64 kappaletta. Laukauksia kertyi 83, joten tilanteita ei puuttunut. Aleksander Barkov tasoitti toisessa erässä tilanteeksi 4-4. Tilastojen mukaan Barkov olisi saanut myös syöttöpisteen, mutta todellisuudessa Vincent Trocheck syötti osuman.