Crosby ja Ovechkin kaulakkain ottelun päättyessä – linjatuomari odotti tähtien räväkkää yhteenottoa?

Viaplay LogoKaikki NHL-ottelut ja kohokohdat suorana Viaplayn kanavilta, myös jälkilähetyksinä

Pittsburgh Penguinsin ja Washington Capitalsin joukkueet kohtasivat viime yönä ja ottelu päättyi pingviinien voittoon lukemin 5-3. Ottelun loppusummerin soidessa lähikuviin päätynyt episodi näytti tuomarin silmiin vähemmän ystävälliseltä kaulailulta.

Sidney Crosby ja Aleksander Ovechkin olivat toistensa kauloissa hetken aikaa ja vieressä ollut tuomari oli jo valmiina erottamaan ”riitapukarit” toisistaan, mutta kyse oli kuitenkin vain hyvän tahdon eleestä. Ovechkin saavutti 1200 pisteen rajan ottelun kolmannessä erässä saamallaan syöttöpisteellä ja Crosby onnitteli Ovechkinia saavutuksesta.

Miehet ovat lähes samoissa lukemissa kaikkien aikojen pistepörssissä, sillä Crosby rikkoi 1200 pisteen rajan vain reilua viikkoa aikaisemmin. Crosbylla on nyt 1206 pistettä. Ovechkinilla on kuitenkin maaleja selvästi enemmän, 653 osumaa Crosbyn 444:ää vastaan.

Crosbyn ele on tietysti hyvää urheiluhenkeä, mutta tavallisesti pelaajat eivät näin tarkkaan ole tietoisia tai ylipäätään kiinnostuneita vastustajien pelaajien pistesaldoista tai rajapyykeistä. NHL:n tapaan ne kuitenkin huomioidaan varsin tarkkaan jo otteluiden kuluessa, etenkin kotijoukkueen pelaajan tehdessä historiaa tilastorajojen rikkoutuessa.

Huomiota herättäneen episodin näet tästä linkistä.

Kansikuva: Patrick Smith/Getty Images

Lähde: Viafree.fi