Kapanen ja Rantanen maalinteossa, Barkov jatkoi pisteputkeaan ja Rinne vei voiton Koskisesta

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

New Jersey Devils – Montreal Canadiens 2-1

Devils kaatoi Montrealin jo kolmannen kerran perättäin. Montreal on vaarassa pudota playoff-rajan alapuolelle, sillä eroa 8. ja 9. oleviin joukkueisiin on vain yksi piste.

Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres 5-3

Kolmen ottelun tappioputken jälkeen Toronto on ottanut kaksi voittoa. Kasperi Kapanen viimeisteli yhden maalin alivoimalla ja syötti toisen maalin. Tässä Kapasen tehot videolla:
Tampa Bay Lightning – Los Angeles Kings 4-3RL

Koko NHL:n kärkijoukkue Lightning joutui yllättävän ahtaalle lähes puolet vähemmän pisteitä kerännyttä konferenssin jumbojoukkuetta vastaan. Tampa vei 75% aloituksista, mutta Kings vastasi kovalla fyysisyydellä ja tehokkaan kolmannen erän ansiosta jopa johti peliä hetken ajan. Rankkareilla Tampa oli tehokkaampi osumin 3-2.

Nashville Predators – Edmonton Oilers 3-2RL

Suomalaismaalivahtien kohtaamisessa Pekka Rinne vei voiton Mikko Koskisesta rankkareiden jälkeen. Leon Draisaitl viimeisteli kaksi maalia Oilersille. Rinne torjui 25/27 kertaa ja Koskinen 36/38 kertaa.

Colorado Avalanche – Florida Panthers 3-4JA

Colorado hukkasi 2-0- ja 3-2-johtonsa. Mikko Rantanen viimeisteli kotijoukkueen avausmaalin ja Aleksander Barkov oli juonimassa ylivoimalla Panthersin 2-2-tasoitusta.

Mikko Rantasen maali tästä:
Vancouver Canucks – Anaheim Ducks 4-0

Vancouver katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa. Jacob Markström torjui nollapelin.

Kansikuva: Matthew Stockman/Getty Images