NHL-pelaaja iski voittomaalin jatkoajalla ja tuuletti osumaa kuin UFC:n tähtivieras

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Boston Bruins on vahvasti matkalla pudotuspeleihin, sillä joukkue majailee itäisen konferenssin 2. sijalla. Viimeksi Bruins kaatoi kotihallissaan Columbus Blue Jacketsin jatkoajan jälkeen maalein 2-1 ja voittomaalin iskenyt Brad Marchand valitsi erikoisen tavan tuulettaa.

Bruinsin kotiottelussa nähtiin UFC:n väriläiskä Conor McGregor, joka oli tapahtumassa innolla mukana. McGregor vieraili Bostonin pukukopissa tsemppaamassa pelaajia, pudotti avauskiekon, jakoi vielä yläfemmat ennen ottelun alkua Bruinsin pelaajarivistön kanssa ja tuli vielä ottelun jälkeen Bruinsin pukukoppiin juhlimaan voittoa.

McGregorin yksi tavaramerkki on kävellä erikoisella tavalla UFC-kehässä ja Marchand oli selkeästi nähnyt McGregorin kävelytyylin, sillä osumansa jälkeen Marchand ”käveli” jäällä kuin McGregor UFC-kehässä – käsivarret rentona heiluen.

Marchand oli luonnollisesti lehdistön tentissä ottelun jälkeen ja mies virnuili, kun häneltä kysyttiin tuuletuksesta. Marchand totesi, ”ettei ikonisen tähden vierailu ole jokapäiväinen juttu ja halusin antaa vierailulle lisähuomiota eleelläni”.

Marchandin voittomaalin ja tuuletuksen näet tästä linkistä.

Lähde: nhl.com

Kansikuva: Maddie Meyer/Getty Images