NHL: yön suomalaistehot ja tulokset

Viaplay LogoKaikki NHL-ottelut ja kohokohdat suorana Viaplayn kanavilta, myös jälkilähetyksinä.

Boston Bruins – New York Islanders 3-1

Bostonin tehokas ykköskenttä Brad Marchand-Martin Bergeron-David Pastrnak viimeisteli kaksi maalia, asialla Bergeron. Marchand ja Pastrnak syöttivät kumpikin kaksi maalia. Tuukka Rask torjui 28 kertaa, torjuntaprosentti 96,6%.

Buffalo Sabres – Minnesota Wild 5-4RL

Rasmus Ristolainen BUF 0+1, Mikael Granlund MIN 0+1. Jared Spurgeon viimeisteli Wildille kaksi maalia puolustajan paikalta. Sam Reinhardt ratkaisi Sabresille voiton rangaistuslaukauskilpailussa.

Florida Panthers – St. Louis Blues 2-3

Aleksander Barkov viimeisteli ylivoimalla kauden 19. maalinsa. Henrik Borgströmille maali oli kauden viides. Blues käänsi ottelun 3. erässä voitokseen 2-0-tilanteesta.

New Jersey Devils – Los Angeles Kings 1-5

Anze Kopitar syötti kolme maalia Los Angelesille ja Kingsin Tyler Toffoli osui kahdesti. Sami Vatanen oli edelleen sivussa aivotärähdyksen vuoksi.

Pittsburgh Penguins – Carolina Hurricanes 0-4

Hurricanesin 35-vuotias veteraanimaalivahti Curtis McElhinney torjui 23 kertaa ja pelasi uransa 9. nollapelin. Etenkin avauserässä McElhinney torjui loistavasti ja Carolinan puolustus piti Penguinsin tähdet aisoissa. Olli Määtälle tehotilastoon -2 ja Juuso Riikolalle -3.

Washington Capitals – Vancouver Canucks 3-2

Markus Granlund viimeisteli Canuksille yhden maalin. Alexander Ovechkin ohitti Sergei Fedorovin kaikkien aikojen syöttötilastossa venäläisten pelaajien osalta.

Montreal Canadiens – Anaheim Ducks 4-1

Jesperi Kotkaniemi teki Montrealin voittomaalin ja Joel Armia sai syöttöpisteen siihen. Brendan Gallagher iski tehot 2+1 Canadiensille.

Tampa Bay Lightning – Vegas Golden Knights 2-3RL

Alex Tuch onnistui ainoana pelaajana rangaistuslaukauskilpailussa.

Nashville Predators – Arizona Coyotes 5-2

Pekka Rinne torjui 26 kertaa 92,6%. Predatorsin Roman Josille tehot 1+2.

Winnipeg Jets – San Jose Sharks 2-3ja

Sekä Patrik Laineelle että Joonas Donskoille tehotilastoihin -2. Joe Pavelski iski jatkoajalla voiton alivoimalla Brent Burnsin syötöstä.

Colorado Avalanche – Columbus Blue Jackets 3-6

Pierre-Luc Dubois teki Columbukselle kaksi maalia. Markus Hännikäinen CBJ -1, Markus Nutivaara CBJ +1, Mikko Rantanen COL -3.

Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks 2-6

Mikko Koskiselle merkittiin vain kahdeksan torjuntaa, joten mies oli lähes työtön kaksi ensimmäistä erää. 3. erässä Koskinen vaihdettiin maalilta, kun tilanne kääntyi 2-1:sta kahdessa minuutissa 2-4:ään. Blackhawks viimeisteli neljä maalia kolmeen minuuttiin 3. erässä ja vei erän 5-0. Jesse Puljujärvelle tehotilastoon -1.

Kansikuva: Derek Leung/Getty Images

Edit: 09.50: Jesperi Kotkaniemen etunimi korjattu oikeaksi.