NHL lähtenyt itsensä näköisenä liikkeelle

Urheilun suola nousi jo avauskierroksilla pintaan, vaikka varsinaista pihviä vasta leikataan. Antti Niemen suoritus Penguinsia vastaan on kovin juttu kaksi kierrosta kestäneellä kaudella.

Rangers pilasi tuttuun tyyliin viirinnostajaiset. Viime vuosina edellisen kauden mestarilla on ollut usein käynnistymisvaikeuksia, mikä tekee analyytikoille liian helpoksi raapustaa muistiinpanoihin muotisana ”mestaruuskrapula”.

Tuttua kaavaa jatkoi myös Carey Price. 36 torjuntaa ja yksi päästetty maali on oiva saldo mitä tahansa joukkuetta vastaan. Maple Leafs oli odotettua pirteämpi, mikä nostaa kanadalaisvahdin suorituksen arvoa.

Muualtakin on nostettava maalivahteja esille. Kaliforniassa Martin Jones näytti entiselle seuralleen muutaman mainion torjunnan sekä tulostaululta oli näytettävissä voittolukemat summerin soidessa.

Antti Niemen suoritus se vasta osoittelun arvoinen on. Debyyttiottelu, vastassa NHL:n tulivoimaisin hyökkäys, alla pelillisesti rikkonaisia kausia. Kaksi syöttöpistettä, nolla päästettyä maalia ja 37 torjuntaa. ”Ihan ok”.

McDebut

Oilersin kultakimpale Connor McDavid ei ollut täysin tyytyväinen otteluunsa. Sitä myötä varmasti yleisö odottaa enemmän. Kaikki alle viiden tehopisteen ottelut ovat todennäköisesti pettymyksiä tämän herran kohdalla.

NHL sai haluamiaan asioita jo kahdella ensimmäisellä kierroksella. Jatkoaika kolmella kolmea vastaan on tervetullut uudistus. Jack Eichel teki maalin, joten kannattajat vaivautuvat vielä seuraavan kerran katsomoon. Ja vielä niin, että he hurraavat omilleen.

Wild ja Avalanche näyttivät sen, miltä näyttää divisioonan jumbofinaali. Peli ei pysy kasassa täyttä 60 minuuttia ja omissa pölisee. Vierasjoukkueen nousu päätöserässä ansaitsee joka tapauksessa taputuksen tai kaksi.

Kaiken tämän jälkeen on pikkulapsimaisella innostuksella lähteä kohti ensimmäistä viikonloppua. Parhaimpaan katseluaikaan tarjotaan nousua tekevän Sabresin ja mestarisuosikkeihin lukeutuvan Lightningin kohtaaminen.

Voit hypätä kovassa kiidossa olevan NHL:n kyytiin Viaplay-palvelussa tai Viasat Hockey Finland -kanavalla.

Kansikuva: Getty Images