Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

New York Rangers sai kotihalliinsa vieraakseen kymmenen sijaa ylempänä olevan Toronto Maple Leafsin. Voiton takeena oli usean kentän onnistuminen maalien muodossa ja maalivahti Alexander Georgiyev oli hurjassa vireessä Rangersin maalilla, sillä häntä kohti lauottiin peräti 56 kertaa ja Gerogiyev torjui 55 kertaa! Erityisesti Toronton neljän ylivoiman aikana hän oli helteessä, sillä torjuntoja kertyi 23 kappaletta.

Rangers siirtyi johtoon ottelun avausminuutilla, kun joukkue karvasi kovaa Toronton puolustusalueella. Kiekonriiston jälkeen Garret Sparks torjui pari kertaa Rangersin lähentelyt, kunnes ruotsalaiskeskushyökkääjä Mika Zibanejad laukoi kotijoukkueen edelle 1-0.

Ensimmäisen erän puolivälissä kesken Rangersin hyökkäyksen, Kasperi Kapanen haistoi hyvin poikittaissyötön siniviivalla ja kiihdytti puolustajilta karkuun. Terävä rannelaukaus tolpan juureen ohitti Georgiyevin ja tasoitti tilanteeksi 1-1. Maali oli Kapaselle kauden 16. ja tehot nyt yhteensä 16+16=32.

Reilut kolme minuuttia myöhemmin Toronton 5-4-ylivoimatilanne oli juuri päättymässä ja Rangers sai kiekon, lähtien hyökkäykseen. 2vs2-hyökkäys muuttui jäähyltä vapautuneen Chris Kreiderin myötä 3vs2-hyökkäykseksi ja Kreiderin kautta pelatun tilanteen päätti Jimmy Vesey punalampun tuikkeeseen.

Toisessa erässä Rangers sai kaksi kaksiminuuttista, mutta Toronto ei pystynyt hyödyntämään etsikkoaikaansa. Erän jälkimmäisellä puoliskolla tapahtuneella tappelulla haettiin asetelmia päätöserään.

Kun peliaikaa oli jäljellä noin kahdeksan minuuttia, yritti Toronto lähteä pitkällä avauksella omalta alueelta. Mats Zuccarello katkaisi avauksen siniviivalla ja laukoi nopeasti ranteella. Adam McQuaid sai hieman ohjattua laukausta, joten kiekko ohitti Sparksin varsin helpon näköisesti. Lopussa Rangers viimeisteli vielä yhden osuman tyhjään maaliin ja joukkue vei pisteet maalein 4-1.

Tästä videosta voit katsoa ottelun parhaat palat. Kasperi Kapasen maali näkyy hieman alle minuutin kohdalla.

Kansikuva: Al Bello/Getty Images

Lähde: Youtube