NordicBetistä jääkiekon World Cupin yhteistyökumppani

Kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö NordicBet tiedotti sivuillaan tiistaina yhteistyösopimuksesta jääkiekon World Cupin kanssa.

Lajin syntysijoilla Kanadassa tänä vuonna 12 vuoden tauon jälkeen järjestettävän World Cup -turnauksen ja NordicBetin yhteistyö on historiallinen. World Cup, IIHF:n MM-turnaukset tai olympialaiset eivät ennen ole solmineet yhteistyösopimuksia vedonlyöntiyhtiöiden kanssa.

NordicBet itse kertoi asiasta sivuillaan seuraavasti

Tänään kerromme innoissamme, että olemme solmineet uuden ja ainutlaatuisen yhteistyökumppanuuden NHL:n ja jääkiekon World Cupin kanssa, joka alkaa 17. syyskuuta Torontossa, Kanadassa. Olemme nyt turnauksen virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja vahvistamme täten jääkiekkotuotettamme sekä tarjouksiamme.

“NordicBet on alansa johtava yritys Pohjoismaissa sekä ympäri Eurooppaa ja meidän välinen yhteistyö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sitouttaa jääkiekkofaneja tämän maailmanlaajuisen tapahtuman ympärille” – Keith Wachtel, NHL Executive Vice President of Global Partnerships.

“NordicBet on näyttänyt aitoa ja pitkäaikaista sitoutumista kansainväliseen jääkiekkoon heidän CHL- ja SHL-sponsorointien avulla. Me olemme iloisia, kun saimme olla osallisina tekemässä tästä sponsoroinnista todellista” – Martin Håkansson, Managing Director at Lagardere Sports Scandinavia, the European representative of the World Cup of Hockey 2016.

NordicBetillä on laajin valikoima kertoimia jääkiekkoon huippuliigoista, kuten NHL:stä sekä CHL:stä asti, alas aina alempiin sarjoihin ympäri Pohjoismaita. Me olemme CHL:n virallinen vedonlyöntiyhteistyökumppani sekä Ruotsin SHL:n pääsponsori ja nyt olemme ylpeitä julkistaessamme yhteistyökumppanuuden jääkiekon World Cupin kanssa. Jääkiekon World Cupin virallisena yhteistyökumppanina tulemme tarjoamaan tuhansia kertoimia ennen otteluita sekä myös livekertoimia ja parhaat kampanjat kaikkiin peleihin Torontossa.

“Olemme sitoutuneet olemaan merkityksellisiä asiakkaillemme ja tekemään yhteistyötä urheilutapahtumien kanssa, joista asiakkaamme ovat kiinnostuneita. Yhteistyökumppanuus jääkiekon World Cupin kanssa on meille myös tapa näyttää meidän intohimoamme jääkiekkoa kohtaan kaikilla tasoilla ja näyttää, että olemme jääkiekkovedonlyönnin koti” – Magnus Linder Head of Sponsorships at Betsson Group.

Jääkiekon World Cup 2016 käynnistyy 17. syyskuuta, kun Team Europe kohtaa Team USAn. Team Sweden aloittaa urakkansa Team Russiaa vastaan ja Team Finland pelaa avausottelunsa Team North American nuorten joukkuetta vastaan 19. syyskuuta. Turnauksen päättää paras kolmesta sarjana pelattava finaalisarja, jonka viimeinen ottelu on 1. elokuuta.

Katso kertoimet avausotteluihin ja lukuisat muut kertoimet jääkiekon World Cupiin, jotka ovat avoinna jo nyt sivuillamme. Meillä on esimerkiksi korotetut kertoimet Team Finlandille voittamaan koko World Cup kertoimella 14.50!

Jääkiekon World Cup on NHLPA:n sekä NHL:n yhteistyön lopputulos yhteistyössä.