Surkia viikonloppu, aurinkoinen maanantai?

Vetomiesten viikonloppu meni penkin alle. Salibandykohteet tykitettiin 0/4, mikä söi kassaa kaikkiaan kahdeksan yksikön verran. Surkea suoritus, ei auta selitellä. Maanantaina otetaan pieni hajurako salibandyyn ja isketään pienet vedot jääkiekon puolelle.

KHL:ssä Gagarin Cupin finaalisarja siirtyy Magnitogorskiin. Metallurg onnistui viemään lauantain ottelun maalein 2–1 ja tasoittamaan näin sarjan lukemiin 1–1.

Meillä oli jo ennen sarjaa pieniä kysymysmerkkejä ilmassa siitä, onko ZSKA oikeasti niin suuri suosikki, kuin kertoimet antavat ymmärtää. Avauspelin täystyrmäys ZSKA:n toimesta oli toki vakuuttava, mutta lauantaina nähtiin mihin Metallurg parhaimmillaan pystyy.

Kovar, Zaripov sekä Mozjakin ovat vielä olleet pimennossa, mutta trio voisi saada lisävirtaa tutusta kotikaukalosta ja yleisön antamasta tuesta. Lätkä on Magnitogorskissa iso juttu, ja yleisö seisoo omiensa takana täysin sydämin. Siinä mielessä voisimme jopa sanoa Metallurgin hyötyvän kotipeleistään ZSKA:a enemmän. Moskovassa futis on ehdoton ykkösjuttu, eikä koriskaan kauaksi jää.

Mitäköhän me tässä taas jauhamme, asiaan!

Metallurgilla ON mahdollisuutensa. Näkisimme, että mahdollisuudet kotivoittoon ovat aika lailla tarkalleen 50 %, joten saamme täten arvoa NordicBetin tarjoamalle Metallurgin ML-voitolle kertoimella 2.11. Sen myös peleihin mukaan otamme.

Meidän tekisi mieli sotkea kätemme Liigaan ja lyödä Kärppien sekä HIFK:n voittoa, mutta skipataan nämä tällä kertaa.

Vetovalinnat (NordicBet)

KHL, klo 17.00:
Magnitogorsk-ZSKA ML 1, kerroin 2.11.  2u.

Kuva: Petteri Paalasmaa, AOP