Urheilutapahtumien kirjo on laaja – katso tarjonta Discovery+:ssa

Jääkiekon ystäville on tällä kaudella tarjolla harvinaisen paljon mannaa, kun kauden kohokohtiin kuuluu Pekingin olympialaiset. Suomalaisittain kausi on kenties kaikkien aikojen kiinnostavin.

Urheilua on luvassa runsain mitoin. Jääkiekon KHL-sarjan otteluita esitetään Discovery+:ssa yksinoikeudella ja Nuorten jääkiekon MM-kisat alkavat joulukuun lopussa. Näiden lisäksi nähdään myös tenniksen Davis Cupia, kansainvälisiä uimakilpailuja,  snookeria ja ratapyöräilyä.

Jääkiekon sisäpiirin kuvioihin päästään tutustumaan dokumenttisarjan Leijonat kohti Pekingiä myötä. Ohjelmassa puidaan niin miesten kuin naistenkin joukkueiden asioita ennen arvokisoja.

– Suomen naiset tulevat voittamaan kultaa jääkiekossa. Voittaako ne nyt, näissä kisoissa, onko aikajänne vielä liian lyhyt, se selviää kohta. Näin kommentoi itsevarmasti Pasi Mustonen, naisten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja.

Ohjelmasarjassa nähdään otteita muun muassa pelaajien treeneistä, valmennusportaiden taustatyöstä ja haastatellaan pelaajia. Onpa mukaan mahdutettu myös pari sisäpiirin vitsiäkin.

Menestystä on nähty myös miesten Leijonajoukkueen osalta. Kaikki pitempään seuranneet muistavat Calgaryn olympiahopean vuodelta 1988, Milanon hopeasija vuodelta 1992, Naganon pronssit vuodelta 1998 ja monen mielestä kirkkaimpana pidetyn mitalin, Torinon olympiahopean vuodelta 2006. Näistä ajoista suomalainen jääkiekko on mennyt jatkuvasti eteenpäin ja nyt mitataan sen todellinen taso.

Tutustu Discovery +:n tarjontaan täältä.