Markus Malin: ”Valmistautuminen yhtä hyödyllistä kuin rikkinäinen kortsu Pattayan yössä”

Markus Malin ei paljoa ota stressiä olympialaisista (Lumilautaliitto)

Markus Malin ei paljoa ota stressiä olympialaisista (Lumilautaliitto)

Jatketaan jo aiempaa juttusarjaa Sotshiin matkaavista urheiljoistamme: Eilen haastattelussa olivat Enni Rukajärvi ja Roope Tonteri. Keskiviikkoaamuna Venäjälle matkannut lumilautailija Markus Malin lähti Olympialaisiin positiivisella mielellä, vaikka valmistautuminen kisoihin ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan.

Markus Malin päätti jättää Pohjois-Amerikan kisakiertueen väliin ja valmistautua Olympialaisiin kotimaassa. Oliko se oikea valinta nyt kun voidaan jälkiviisastella, Markus?

– Valmistautumisjakso ei mennyt ihan käsikirjoitusten mukaan. Parempi olisi ollut laskea Jenkeissä, jossa oli Grand Prix –kisoja ja koko ajan jossain päin unelmapaippeja. Meille luvattiin paikat kuntoon täällä, mutta sitten kun odotti peukaloita pyöritteli kämpillä, niin tuli mietittyä, että eipäs ne paikat olekaan ihan kunnossa, Malin kertoo.

– Radioääni Jaajon sanoja lainaten: ”valmistautumisesta oli yhtä paljon hyötyä kuin rikkinäisestä kortsusta Pattayan yössä”, Malin vitsailee.

Millaisin tavoittein tällaisen valmistautumisen jälkeen voi lähteä Sotshiin?

– Itse lähden tekemään sitä omaa runia ja jos se menee nappiin, niin se näkyy sitten sijoituksissakin. Jos pääsee hyvään fiilikseen, niin voi tulla mitä vaan.

– Uusia temppujakin on hiottu ja niitä pääsette sitten näkemään kisassa.

Katso Malinin syvällinen 10 minuutin videohaastattelu kokonaisuudessaan alta: