Nyrkkeilyn raskaansarjan titteliottelu käydään kesäkuussa – Anthony Joshua sanoi ´tyrmäävänsä pikku n**tun´ Jarrell Millerin epäkunnioittavan käytöksen jälkeen

Nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Anthony Joshua kohtaa titteliottelussa Jarrell Millerin. Joshua huokui kostonhimoa, Millerin kutsuttua häntä termillä ´Uncle Tom´ ensimmäisessä lehdistökonferenssissa ennen ottelua.

Ennen kuin lehdistötilaisuus edes alkoi, Miller nousi estradille ja huuteli häiritseviä kommentteja yleisön suuntaan, kunnes hänen tiiminsä kiskoi hänet takaisin paikalleen.

Miesten noustessa kameroiden eteen, antoi Miller Joshualle epäkunnioittavan ´muistutuksen´ja tönäisi häntä solvausten saattelemana.

Tässä miesten kohtaaminen lavalla esittelyiden jälkeen. Juttu jatkuu alempana.
Teatraalisen osuuden ja esittelyiden jälkeen Miller puhui ensimmäisenä. Pitkässä puheessaan hän toi esille erityisesti perheensä ja uskonsa. Lopulta Joshua nappasi mikrofonin ja totesi ´Uskomatonta näyttelemistä, tuli melkein kyynel silmään, hel**tti sentään! Miller on ´pikku nar**u, jonka aion p**kele tyrmätä. Hän lyö kuin keijukainen´. Miller keskeytti hänen puheensa ja kutsui Joshuaa ´Uncle Tom´-termillä, joka on mustien kesken rasistinen nimitys ja viittaa etnisten juurien piilottamiseen, tullakseen hyväksytyksi valtavirrassa.

Voi sanoa Millerin päässeen ainakin jollain tasolla Joshuan puheiden perusteella hänen ihonsa alle, sillä tavallisesti Joshua on rauhallinen, eikä menetä malttiaan. Joshua jatkoi vielä puhumistaa Millerin jo lähdettyä pois tilaisuudesta kertoen ´Millerin olevan kuin papukaija, joka puhuu samaa pa*kaa ja hän on lisäksi tyhmä ja oppimaton. Voisin puhua enemmänkin, mutta lisään vain, ettei Miller osaa lyödä ja nyt hänellä on vastassaan oikea taistelija´.

Lopuksi Joshua päätti puheensa sanomalla, että hän aikoo luultavasti tyrmätä Millerin 7. erässä, sillä ´hän (Miller) ei jaksa otella yli ottelun puolivälin´.

Titteliottelu käydään 1. kesäkuuta.

Kansikuva: Wikipedia

Lähde: Daily Mail, Youtube