Faneille.com kutsuu sinut mukaan Superpesispörssiin

Kesä, pesiskaudet ja ennen kaikkea Superpesispörssi ovat alkamaisillaan. Jo viime kaudella Faneille.comin pallopojat Tapsa ja Kainu pyörittelivät ajatusta Faneille.comin omasta pesiskimpasta, ja täksi kaudeksi saimme laitettua homman käyntiin.

Mistä on kyse?

Superpesispörssissä kamppaillaan pesäpallon ihmeellisessä managerointimaailmassa muita managereita vastaan. Pitkälti idea on sama, kuin monelle tutummassa Liigapörssissä. Pelaajat ansaitsevat pisteitä tosielämän suoritustensa mukaan. Tai kuten Superpesispörssi ite asian ilmaisee:

Superpesispörssi on internetissä pelattava pesispeli, jossa voit kilpailla kavereidesi kanssa sekä kaikkia muita vastaan. Superpesispörsissä valitaan miesten Superpesiksen pelaajista kuvitteellisia joukkueita. Joukkueet saavat pisteitä sen mukaan, kuinka sen pelaajat menestyvät oikeissa Superpesiksen otteluissa.”

Avoin kimppa

Kutsummekin kaikki mukaan kamppailemaan paremmuudesta meidän avoimeen kimppaamme. Pääasiallisesti kamppaillaan maineesta ja kunniasta, mutta pieniä palkintoja jaksojen ja koko vuoden top 3 -joukkueille on luvassa. Palkinnot julkaistaan kimpan keskustelusivulla ennen kunkin jakson käynnistymistä. Ja mikä parasta, koko lysti on ilmaista.

Näin mukaan

Klikkaa tästä päästäksesi Superpesispörssin etusivulle, luo itsellesi tunnukset, tsekkaa ohjeet ja luo itsellesi joukkue. Tämän jälkeen mene ’Kimpat’ -sivulle ja liity kimppaan Faneille.com. Salasana on itseoikeutetusti aidanläpi. 

Muutamia vinkkejä

• Ulkopeliä ei kannata hirveästi tuijotella, koska siitä ei sellaisenaan saa pisteitä.
• Korkean profiilin pelaajat tulevat iskemään ison kasan pisteitä, joten kannattaa poimia muutama lyöntihirmu, jotka keräävät pomminvarmasti isoja pistesaldoja joka kierroksella.
• Käytössäsi on vain 200 000 euroa, joten kannattaa tutkailla altavastaajien rostereita ja poimia sieltä edullisia yllättäjiä.

Kimpan ensimmäinen kierros pelataan sunnuntaina 10.5., joten ei muuta kuin hieromaan kokoonpanot kuntoon!

Kuva: Juha Tamminen / AOP