Kohti Superfinaalia – voita VIP-paketti kauden huipennukseen

Salibandyliigan huipennus lähestyy, kun miesten pudotuspelit pärähtävät käyntiin keskiviikkona 9.3. Puolivälieräparit valittiin maanantaina Hartwall Areenalla ja puolivälierät pelataan paras seitsemästä systeemillä. Pareiksi muodostuivat Classic–OLS, Happee–TPS, Oilers–Erä ja Viikingit–SPV.

Superfinaali aitiossa

Faneille.com tarjoaa nyt Sinulle kaksi mahdollisuutta voittaa VIP-lipun salibandykauden loppuhuipennukseen, Superfinaaliin, joka pelataan 16.4. Hartwall Arenalla. Superfinaalissa pelaavat naisten ja miesten loppuotteluun selvinneet joukkueet ja finaali pelataan kerrasta poikki systeemillä ensimmäistä kertaa Suomen salibandyhistoriassa.

Lippuun kuuluu VIP-paikat Hartwall Arenan aitioon ruokailuineen ja juomineen yhdelle.

Näin osallistut

Osallistuaksesi ensimmäiseen kilpailuun sinun tulee veikata puolivälierien otteluvoitot ja tasapelin ratkaisemiseksi puolivälierien paras pistemies. Lisäksi Sinulla tulee olla aktiivinen NordicBetin pelitili, jolle olet pelannut vuoden 2016 aikana vähintään viisi euroa. Veikkaukset voi heittää Faneille.comin Facebookiin tämän jutun postauksen alle tai sähköpostilla: kisat@faneille.com. Toinen mahdollisuus voittaa VIP-lippu tulee puolivälierien päätyttyä ja välieräparien ollessa selvillä.

OTTELUPARIT: Classic–OLS, Happee–TPS, Oilers–Erä, Viikingit–SPV

ESIMERKKIVASTAUS:
CLA–OLS 4–2
HAP–TPS 4–3
OIL–ERÄ 3–4
VIIKINGIT–SPV 4–0
Harri Karjala

Vastaukseen ei siis pisteitä, pilkkuja tai muita välimerkkejä, numeroita, koukeroita, nimmareita, puumerkkejä tai emojeita. Jos ylimääräisiä merkkejä sisältävä vastaus jää meiltä tarkistuksessa huomaamatta, pesemme kädet siististi irti mahdollisesta ilman palkintoa jäämisestä. Olisi ihan todella mukava, jos otteluparit on laitettu allekain, helpottaa vastaamista ja jopa tarkistamista.

Säännöt ja ehdot

 1. Kisan järjestää Faneille.com.
 2. Palkintoina yhden (1) hengen VIP-lippupaketti salibandyn Superfinaaliin Hartwall Areenalla (la 16.4.). Lippuun kuuluu aitiopaikat, ruokailu ja ruokajuomat Hartwall Arenalla, aitiossa.
 3. Veikkaa Salibandyliigan jokaisen puolivälieräparin otteluvoitot ja puolivälierien paras pistemies. Esimerkkivastaus: CLA–OLS 4–2 HAP–TPS 4-3 OIL–Erä 3-4 VIIKINGIT–SPV 4-0 Harri Karjala. Mikäli vastaus sisältää ylimääräisiä välimerkkejä tai muuta poikkeavaa, vastausten tarkistamista vaikeuttavia tekijöitä, kisan järjestäjällä on oikeus jättää vastaus huomioimatta.
 4. Lähetä vastauksesi Faneille.comin Facebookiin tämän jutun kommenttikenttään tai lähetä veikkaus sähköpostilla: kisat@faneille.com.
 5. Kilpailuaika on voimassa 9.3. klo 16.00 saakka, ellei toisin ilmoiteta.
 6. NordicBetin Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
 7. Vain suomalaiset ja täysi-ikäiset voivat osallistua.
 8. Osallistujalla on oltava aktiivinen NordicBetin pelitili ja hänen on tullut pelata vuoden 2016 aikana vähintään viidellä (5) eurolla NordicBetillä mitä tahansa urheiluvedonlyöntikohdetta, pokeria tai kasinopeliä.
 9. Tasapeliksi lasketaan tilanne, jossa kenelläkään ei ole 5/5 tulosta tai useammalla on kaikki oikein.
 10. Tasapelin ratkaisee seuraavanlainen kaavio:
  1. Eniten oikeita tuloksia puolivälierien otteluvoitoista
  2. Eniten oikeita tuloksia välieriin selviävistä joukkueista
  3. Lähimmäksi veikattu paras pistemies
  4. Arpa.
 11. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sitten ei muuta kuin veikkauksia vetämään!

Kansikuva: Anssi Koskinen & Markus Sandelin