Alkuvuoden suurin ryöstö?

Heräsimme aamuun (päivään) ja otimme päivän kertoimet tutkailuun. Takaraivossa jyskytti eilisen 2/2-saldo (vihjeet Twitterissä) sekä oksettavan hyvän osumaputki, joka on tuomittu kääntymään laskuun jossain vaiheessa.

Hiljaiselta näyttää, mutta kappas! KHL:n konferenssien välierät pyörähtävät käyntiin klo 16 lännen peleillä. Vastakkain ZSKA & Torpedo sekä Dinamo Moskova ja Pietarin SKA.

Päivän otteluiden kertoimet näyttävät olevan suhteellisen hyvin kohdallaan, joten niistä ei varsinaisesti etu saada. Mutta mitä särjen silmämme näkevätkään! Mitä helv*****!??

Screenshot 2016-03-07 12.08.04

Ottelusarjan voittaja…. 0 : 1.5 tasoitus huomioiden, ZSKA:n kerroin 1.96? Anteeksi kuinka? Täh, mitä? Mikä maa, mikä planeetta? Venäjä? Neuvostoliitto? KOUVOSTOLIITTO!!!! Onko Roman Rotenberg kaivanut taskujaan ja lahjonut A) NordicBetin kerrointenlaskijat B) ZSKA:n C) Torpedon?

Ei tuossa kerroinasettelussa ole mitään järkeä! ZSKA lähtee jokaiseen kotiotteluunsa noin 83 % suosikkina voittamaan ottelun (ML) – kyllä, noin 83 % suosikkina. Todennäköisyys sille, että sarja on 2–0 kahden ottelun jälkeen on vähintään 67 %. Sitten mennään vieraisiin, jossa ZSKA on arviomme mukaan suosikki voittamaan ottelun noin 66-68 % tietämillä. Eli ZSKA tulee todennäköisyyksien mukaan viemään vähintään toisen ottelun Torpedossa, jolloin sarja olisi joko 3-1 tai mennyt suoraan poikki 4–0 (todennäköisyys suoraan neljä munalle meidän laskuissa noin 28-30 %). Sitten palataan Moskovaan, jossa ZSKA on jälleen noin 80 % suosikki.

Niin mitenkäs hemmetissä NordicBetillä on laskettu sarjan venyvän seitsemään peliin, tai Torpedon menevän jatkoon? Me emme ymmärrä. Siksi me iskimme isosti pelimerkkejä keskelle ZSKA:n jatkoonmenolle -1.5 ottelun tasoituksella.

Vetovihje

Ei pysty ymmärtämään. Onko kyseessä vuoden 2016 ryöstö, kun NordicBet tarjoaa ZSKA:n -1.5 sarjavoitolle kerrointa 1.96 (51 %)? Aika näyttää, mutta me laitamme katiskat vesille.

KHL, sarjaveto, klo 16.00: ZSKA-Torpedo -1.5 @ 1.96