Betsaajan elämä on aina parempi bonuksella – Tässä parhaat vedonlyöntibonukset nyt

Suomen pelaamissa otteluissa nähtiin todella paljon maaleja Jääkiekon MM-kisoissa. Niin sanotusti tylsistä peleistä ei ainakaan voitu näiden kisojen aikana puhua.

Karkelot alkoivat jo alkulohkosta siinä vaiheessa, kun Suomi onnistui tekemään peräti 25 maalia muita joukkueita vastaan. Samassa lohkossa ollut Ruotsi kykeni näitä maaleja tekemään hieman enemmän, eli 27 kappaletta. Faneille oli siis tarjolla kovaa tunnelmaa.

Vaikka jääkiekossa onkin yleensä tarjolla paljon toimintaa, olivat nämä kisat todella hyviä varsinkin sellaisille pelaajille, jotka asettivat vetoja maalintekijöistä.

Tunnetusti eri panoksia voi asettaa esimerkiksi fantasiaurheilun parissa tai vaikkapa sitten eri verkon sivuilla.

Bonusten avulla lisää puhtia

Yksi asia jolla vetojen hakemiseen voi hakea lisää puhtia on hyödyntämällä erilaisia bonuksia. Juuri nyt verkossa on tarjolla useita sellaisia sivustoja, jotka antavat pelaajien ensimmäisen talletuksen päälle ylimääräistä saldoa.

Jos otetaan esimerkiksi se, että ensimmäinen 10 € veto häviäisi olisi pelaajalla näin tarjolla uusi veto, jonka hän voisi asettaa mihin tahansa haluamaansa kohteeseen.

Esimerkiksi näiden strategioiden avulla pelaaja voi asettaa suurempia vetoja eri otteluihin. Niiden avulla myös panoksen korotus onnistuu helposti hieman korkeamman kertoimen kohteissa, kuten aikaisemmin mainitsemissamme maalien määrissä.

Niiden avulla myös kierrätys on varmasti mukavaa puuhaa. Ennen bonuksen asettamista pelaajan kannattaa kuitenkin muistaa se, että valitsee bonuksensa laadukkaan alustan kautta, joka listaa vain parhaat kotimaiset vedonlyöntibonukset sekä niiden sisältämät muut edut.

Tunnetusti tarjouksiin saattaa liittyä toisinaan ärsyttäviä sääntöjä tai ehtoja. Siksi onkin aina hyvä kunnolla tutustua ehtoihin. Laadukkailla sivustoilla ne on onneksi listattu heti kättelyssä, joten vetojen asettamisen kanssa ei pitäisi syntyä ongelmia.

Kun valitset etusi laadukkaan portaalin kautta voit myös varmistua siitä, että säännöt ja ehdot ovat päivän tasalla eivätkä vuosia vanhoja.

Kuinka hyödyntää kertoimia bonusten avulla

Yksi asia jota pelaaja voi miettiä bonusten kanssa pelatessa on se, että kuinka edut käyttää. Jos talletusta ei ole sidottu bonukseen, kannattaa luonnollisesti ensiksi pelata omalla saldollaan.

Jos taas putoaa bonuksen puolelle, voi pelaaja halutessaan asettaa esimerkiksi normaalia suurempia panoksia.

Tämä mahdollisuus johtuu käytännössä siitä, että bonus on talletuksen päälle lisättävää ylimääräistä rahaa. Näin sen kierrättäminenkin pysyy jouhevana, sillä esimerkiksi 100 euron kierrätys 1 euron panoksilla voisi huonossa tapauksessa kestää viikkoja.

Koska tyypillisen bonuksen kierrätykseen on varattu yhdestä viikosta aina kuukauteen asti, kannattaa panokset ajoittaa niin, että niiden avulla saa varmasti kierrätyksen saatettua loppuun asti.

Toinen asia joka sinun kannattaa varmistaa ennen bonusten kierrätystä on se, että liittyykö kierrätyksen aikana kohteisiin joitakin kerroin vaatimuksia. Tyypillisesti eri sivustot odottavat pelaajan tekevän kierrätyksen vähintään kertoimella, joka on 1,8 tai suurempi.

Toki tarjolla on myös sellaisia sivustoja joilla rajoituksia ei ole, mutta ne ovat yleensä todella harvinaisia, eivätkä niiden tarjoamatkaan bonukset ole kummoisia.