Tyhjätaskusta taivaisiin: Super Bowl

Tänään on monen jenkkifutista seuraavan ”surullinen” juhlapäivä. Super Bowl on nimittäin ottelu, joka jakaa tunteita monellakin tapaa. Yleensä 95% lajia aktiivisesti seuraavista joutuu hyppäämään jonkin muun kun oman joukkueensa kelkkaan ja samalla miettimään jo huomenna starttaavaa offseasonia, joka yleensä tuntuu todella pitkältä ajalta. Näinpä tämä ruuan ja jenkkifutiksen juhlapäivä ei ole aivan niin hieno ja upea kun moni ulkopuolinen voisi luulla. Tietysti jokainen jenkkifutista seuraava varmasti nauttiikin tästä päivästä ja sitä kautta näitä ikäviä asioita on aivan turha ottaa esille, mutta kylminä faktoina ne silti monelle ilmenee viimeistään huomenna. Onhan seuraavaan viralliseen NFL otteluun noin 7-8 kuukautta! Joten minkäänlaisesta lyhyestä offseasonista ei voida puhua jenkkifutiksen parissa.

Jotta juttu ei menisi kuitenkaan pelkäksi surkutteluksi niin siirrytään seuraavaksi itse asiaan, eli parhaiden vedonlyönti kohteiden läpikäymiseen!

Tyhjätaskun varma (Nordicbet)

Denver Broncos +3.5 – Carolina Panthers 2 1.81

Tätä kohdetta ei varmasti tarvitse hirveästi perustella, koska Panthers oli niin ylivoimainen kaksi viikkoa sitten Arizona Cardinalsia vastaan. Media on kyllä pystynyt tekemään TÄSTÄKIN Super Bowlista ennakkoon hyvin tasaisen, mutta se ei poista niitä ”piilotettuja” faktoja jotka tukevat Panthersin selkeää voittoa.

Tyhjätaskun hakukohteet (Nordicbet)

Ottelun MVP: Jonathan Stewart 20.0, Luke Kuechly 20.0, Greg Olsen 25.0, Ted Ginn Jr. 40.0 ja Von Miller 20.0

Super Bowlin MVP:ksi valitaan pelinrakentaja lähes aina ja siksi kyseinen kohde on varmasti monien mielestä todella typerä, mutta allekirjoittaneen mielestä tämä asetelma tarjoaa vedonlyöjille hyvän mahdollisuuden kohtuullisen isoihin kertoimiin. Miksi sitten valitsin juuri nämä pelaajat listalleni niin yksinkertaisesti siitä syystä, että nämä pelaajat ovat allekirjoittaneen mielestä joukkueensa näkyvimmät ja tärkeimmät pelaajat. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Von Milleriä, joka tulee olemaan Broncosin tärkein yksittäinen pelaaja. Muutenhan pelaajat tulevatkin Panthersin joukkueesta ja siihen taas on syynä se, että ennakkoasetelmat puhuvat niin tiukasti ”vierasjoukkueen” puolesta.

Greg Olsen yli 124.5 vastaanotettua jaardia 12.00

Greg Olsen on Cam Newtonin lempikohde ja se näkyy myös pudotuspelitilastoissa joiden mukaan Olsen on ottanut kahdessa aikaisemmassa ottelussa 12 kopia ja 190 jaardia. Keskiarvoisestihan tuo ei tee kun 95 jaardia ottelua kohden, mutta allekirjoittaneen mielestä 125 jaardin tekeminen kauden viimeiseen otteluun on täysin mahdollista, koska nyt Panthersin ei tarvitse säästellä yhtään kikkaa seuraaviin otteluihin. Olsen voikin tästä syystä näyttää kaikki osaamansa kikat ja kopata kaksi tai jopa kolmekin pitkää koppia joiden avulla tuon 125 jaardin tavoittelu ei ole lähellekkään niin vaikeaa kun kyseisen kohteen kerroin antaisi olettaa. Joten tästä kohteesta lähdemme onkimaan pienellä panoksella tuollaista keskikokoista haukea!

Loppuun on vielä hyvä muistuttaa Nordicbetin kilpailusta, jossa on jaossa parhaille tietäjille yhteensä 5000€ puhtaana käteen. Joten jos et ole vielä osallistunut tähän suhteellisen helppoon ja yksinkertaiseen kilpailuun niin tee se heti pikemmiten vaikkapä tästä!

Kansikuva: Getty
Twitter: Tyhjatasku