Draamaa Vetomiehissä: ”Jätkä löi salaa”

Synkkä oli perjantai-iltapäivä, kun Metallurg Magnitogorsk kellisti Torpedon vasta rankkarien jälkeen. Niinpä palautusprosentti on kahden lyödyn vedon jälkeen pyöreä nolla.

Lauantai-iltapäivällä Vetomiehiessä sattui kuohuntaa nostanut tapahtuma. Eräs jäsen oli tykittänyt muilta jäseniltä salaa mehukkaan 100 euron panostuksen salibandyn 2. divisioonaan, Sisä-Suomen lohkon RSS Panthersin ja Ilveksen väliseen matsiin.

Luonnollisestikin jäsen otti tästä osuman Ilveksen 7–11-voitolla. Eikä siinä mitään kummallisempaa, osuma on aina hyvä juttu. Kuohuntaa nosti seikka, ettei jäsen ollut iskenyt vihjettä julkiseen tarkasteluun. Pienen painin jälkeen asiasta selvittiin ilman vakavampia vammoja. Lopputulemana oli, että jatkossa erityisesti alasarjojen varmat kohteet laitetaan vihjauksen piiriin!

Vetovihje

Asiaan. Lauantaina katseet suunnataan Espanjan La Ligaan, jossa Villarreal isännöi surkeaa Real Betisiä. Kuuden ottelun voittoputkessa kulkeva kotijoukkue on päästänyt vain kaksi maalia voittoputkensa aikana tehden itse kymmenen. Betis puolestaan… Niin. Se on pelannut kerran tasan ja hävinnyt neljästi viiden viimeisen sarjaottelun aikana. Betis ei ole tehnyt maaliakaan noissa otteluissa.

Vaikka isänniltä ovat sivussa Jaume Costa sekä hyökkääjä Samu, on se silti erittäin suuri ennakkosuosikki voittamaan El Madrigalilla. Me uskomme täysin siihen, että tänään Villarreal nappaa jo seitsemännen peräkkäisen ottelunsa, ja nousee hetkellisesti tasapisteisiin Barcelonan kanssa. Suoralle voitolle saa kertoimen 1.50, mutta me emme siihen tyydy. Me uskomme että Villarreal iskee vähintään kaksi maalia vieraiden jäädessä jälleen kerran tylysti nollille. Siispä lapulle kotijoukkueen voittoa aasialaisella tasoitusvedolla -1.5. Kerroin on herkullinen 2.50, mikä on selkeä ylikerroin jopa 50 % arviomme toteutumista vastaan.

Kerroin löytyy NordicBetiltä ja kohteeseen pääset käsiksi tästä.