Hiljaiseen vetopäivään KHL-kiekkoa

Vetomiesten eilinen kohde meni pöpelikköön, kun Watford ei onnistunut maalinteossa. Kuusi vetoa on tuottanut nyt vain kaksi osumaa. Tähän haetaan muutosta KHL-kaukaloista.

Jälkiviisaana on hyvä spekuloida, että olisihan siellä ollut St. Louisin ja Pittsburghin kohtaamiseen overia, kuten myös NBA:n puolelle Golden Staten voittoa ja overia. Tämä on kuitenkin turhaa, sillä jos ei niitä vihjata saati pelata, se on aivan sama mitä seuraavana päivänä huudellaan.

Vetovihje tiistaille

Barys Astana isännöi Dinamo Minskiä jo klo 15.30 alkavassa ottelussa. Neljän ottelun mittainen vierasreissu on sujunut valkovenäläisille tuttuun tapaan hyvin nihkeästi, sillä turpaan on tullut Magnitogorskilta, Ufalta ja Omskilta. Omissa on soinut 17 kertaa, maalinteossa on onnistuttu viidesti.

Uskomme vakaasti, että matkaväsymys painaa viimeisessä kohtaamisessa jo jaloissa, ja kun Astana on yksi liigan parhaista kotijoukkueista, ei vierailta ole lupa normisuorituksella odottaa mitään. Barys on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain kolme, kotona alla on jo yhdeksän perättäistä voittoa.

Isänniltä on poissa loukkaantuneet Dmitri Upper ja Talgat Zhailauov, mutta tämä ei Astanan kelkkaa kaada. Vierailta on poissa tärkeä palanen puolustuksesta, kun Nick Bailen on loukkaantuneena.

Pitemmittä puheitta lyömme lapulle isäntien voittoa kertoimella 1.81. Odotimme kertoimen olevan lähempänä 1.7:ää, joten tässä on hyvin ilmaa. NordicBetin kohteeseen pääset käsiksi tästä linkistä.

Kuva: Pekka Rautiainen