Mitä on livevedonlyönti?

Livevedonlyönti on laaja termi vedonlyönnille peleissä ja matseissa, jotka ovat sillä hetkellä käynnissä. Se on nopeaa ja jännittävää, koska vedonlyöjältä vaaditaan nopeita reaktioaikoja. Useille urheilufaneille liveveto on tapa pitää kiinnostusta yllä peleihin ja matseihin niiden ollessa käynnissä. 

MIKSI LIVEVEDONLYÖNTI ON NIIN SUOSITTUA?

Urheilussa tilanteet voivat muuttua silmän räpäyksessä. Toinen tiimeistä voi palata johtoon pelistä, joka näytti vielä hetki sitten varmalta häviöltä, ja sitten he vaikuttavatkin varmalta voitolta. Pelaaja voi pelata elämänsä huonoimman pelin kahdella ensimmäisellä neljänneksellä ja sitten tähdätä legendaariseen maaliputkeen toisella puoliajalla.

Joissakin peleissä yksi pelin tapahtuma voi muuttaa koko matsin kulkua.

Livevedonlyönti mahdollistaa paljon ja tuo lisää arvoa pelaamiseen, jos vain osaat etsiä oikeasta paikasta. Vedonlyöntisivut vaihtavat todennäköisyyksiä sekunneissa pelin edetessä. Näin vedonlyöjillä on mahdollisuus laittaa rahansa likoon. 

MILLAISIA LIVEVEDONLYÖNNIN KATEKORIOITA ON?

Tämä riippuu paljon lajista, mutta usein käytössä on muutamia samantapaisia kategorioita.

Esimerkiksi useimmat joukkuelajit (erityisesti jääkiekko, koripallo ja jalkapallo) sisältävät standardit ennen peliä annettavat markkinat, joihin kuuluu rahalinja, pistetilasto sekä kokonaisvedot. Nämä linjat ovat usein saatavilla myös livevedoissa, mutta niiden arvot vaihtelevat pelin tapahtumien mukaan.  

MITÄ OVAT LIVEVEDONLYÖNNIN HYÖDYT?

Niitä on todella paljon! Tässä on muutamia hyötyjä, joita saat livevedonlyönnin kautta.

Ei deadlineja 

Sinun ei tarvitse kiirehtiä lyödäksesi vetoa juuri viime hetkellä ennen pelin alkua. Vaikka et ehtisi tehdä vetoasi ennen matsin alkua, voit silti tehdä sen livevedon kautta pelin alkuvaiheessa. 

Suojapotentiaalia

Ehkä teit vedon jo ennen pelin alkua, mutta sitten vastustaja pääsikin johtoon ja paransi puolustustaan, jonka takia sinun tiimisi ei saa maaleja läpi. Livevedonlyönnillä et jää jumiin häviöösi vaan saat lisäsuojaa vedoillesi, koska voit lyödä toisen osapuolen eduksi, jos tilanne muuttuu kesken pelin. 

Voittolinjat

Vedonlyöntisivut asettavat pelilinjoja livenä NOPEASTI. Usein he lukitsevat linjat tietylle pelille lyhyiksi ajoiksi ja sitten avaavat uusia linjoja ja todennäköisyyksiä. Koska he tekevät tämän todella nopeasti, saatat löytää kesken pelin sopivan voittolinjan. 

VINKKEJÄ LIVEVEDONLYÖNTIIN

Löydä luotettava pelipaikka

Nopeus on avainasemassa livevedonlyönnissä. Löydä ja valitse pelipaikka, joka ottaa tämän huomioon. Useimmat alan suurista nimistä päivittävät pelilinjojaan jatkuvasti. 

Suunnittele etukäteen

Tarkista pelilinjat ennen pelin alkua ja valmistaudu seuraamaan niitä pelin ollessa käynnissä. Jos sinulla on ideoita vedonlyöntiin liittyen jo ennen peliä, on siitä apua pelin aikana. Et joudu selailemaan vedonlyönnin sovellusta etsiessäsi linjaa, jonka haluat. 

Käytä tietotaitojasi

Jos et tunne urheilulajia, ole varovainen lyödessäsi vetoa. Livevedot sopivat parhaiten heille, jotka tuntevat ja rakastavat kyseistä lajia, koska silloin on helpompaa tulkita pelin kulkua ja asettaa vetoja sen mukaan. 

Yhteenveto

Lopuksi voimme sanoa, että ei kannata lyödä vetoa livenä otteluista, joita et katso. Niin monet asiat voivat vaikuttaa peliin, joten peliä on vaikeaa lukea, jos sitä ei seuraa livenä. Entä jos haluat katsoa useita pelejä samaan aikaan? Valitse vedonlyöntipaikka, joka näyttää useita pelejä samaan aikaan.