Vetomiehet: Veturimiesten varassa KHL-kaukaloon

Miksi Unibet? Kokeile itse ja nappaa 10€ riskitön veto mobiiliin!

No onko nyt hjuva fiivis, kyseltiin Dinamo Riian ja Jugran hangattua 1–1-tasapelin tiistaina. Huti tauluun ja ei, ei ole. Alkuvuosi olisi voinut alkaa paremminkin, mutta luotetaan omaan tekemiseen, nukutaan ja mennään eteenpäin.

Keskiviikkona väännetään lyhyestä virsi kaunis. Lokomotiv Jaroslavl on parempi joukkue kuin pitkälti maalivahtikaksikko Vasili Demchenko–Pavel Francouz-varassa pudotuspeleihin itsensä sinnitellyt Traktor.

Maalinteko on tuottanut vierasjoukkueella vaikeuksia läpi kauden ja viimeisen kymmenen matsin aikana tuska on konkretisoitunut kahdeksaan tappioon. Idässä Traktor on toki vielä kotiedussa kiinni, mutta veikkauksemme on että Traktor hyytyy loppumetreille ja sijoittuu idässä joko viidenneksi tai kuudenneksi.

Päivän rasituksessa ei pitäisi olla suurta eroa puoleen tai toiseen, kotietu on Lokomotivilla normaalia suurempi, kuntopuntari osoittaa voimakkaasti yhdeksän kymmenestä edellisestä kotiottelustaan voittaneen Lokon suuntaan ja kun materiaalikin on parempi, iskemme lapulle kotivoittoa. Tämä huolimatta isäntien muutamasta poissaolosta (mm. Staffan Kronwall).

Maalimäärän odotus on ottelussa normaalia matalampi, mutta kertoimet ovat tulleet niin alas ettei yli/alle-kohteiden pelaaminen ole mielekästä.

Vetovalinta

KHL: Lokomotiv Jaroslavl-Traktor, klo 18.00.

Lokomotiv @ 1.70, 2u (linkki vie suoraan Unibetin KHL-kertoimiin).

 Avaa tili Unibetille ja nappaa 100 % talletusbonus ensitalletuksellesi!

Kuva: AOP