Perjantaibetsit – Viikko 17

Nouseeko Torquay putoamiskurimuksesta vielä selville vesille (Getty)

Nouseeko Torquay putoamiskurimuksesta vielä selville vesille (Getty)

perjantaibetsit-logo

Perjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Viime viikolla nappasimme 3/4 kiinni ja iso kiitos siitä kuuluu pääjuonijana toimineelle Tapsalle. Yksi huti kuitenkin harmittaa. Millwall haki pisteet Middlesbroughlta, joten olimme ottelua koskien täysin hukassa. Omat ja pikkasen päälle tuli kuitenkin kolmella osumalla takaisin. Osumat löytyivät kohteista Boston-Detroit alle 5 maalia (1.92), Happeesta (1.90) sekä aina varmasta La Ligasta, jossa Rayo Vallecano vei Real Betistä (1.94). Tällä viikolla tarkoitus korjata tuo huti osumaksi. Teemana kaikissa peleissä on panos-motivaatio-joukkueen kunto.

Lauantai klo 14.45 Southampton-Everton 2.85 – 3.45 – 2.40

Everton tarvitsee voiton säilyttääkseen unelman top4 sijoituksesta hengissä. Saints majailee turvallisesti kahdeksantena ja sen tie on liian pitkä ylöspäin, joten joukkueella ei ole enää kauden aikana sijoituksellisia paineita. Tappio Crystal Palacelle oli Evertonille pettymys, mutta se pyyhkiytyi nopeasti mielestä joukkueen lähetettyä David Moyesin kortistoon joukkueen murskattua ManUn. Sotonilta on sivussa Joukkueen yksi tähdistä Jay Rodriguez ja se on näkynyt otteissa. Panos, motivaatio ja tämän hetken kunto tukevat kaikki vieraita. Lapulle Evertonin vierasvoitto kertoimella 2.40.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

Lauantai klo 17.00 Mansfield-Torquay 2.35 – 3.25 – 2.80

Viikon pommi. League Twon Mansfield pelailee ainoastaan kunniasta, panosta sillä ei loppu kaudelle ole. Torquayn pitää voittaa kaksi viimeistä peliä säilyttääkseen teoreettiset mahdollisuudet säilyä. Joukkue onkin taistellut viime pelit hyvin. Viime viikon ottelussa joukkue oli puoliajalla Exeterin vieraana 1-0 tappiolla, mutta joukkue käänsi ottelun voitoksi toisella puoliajalla. Manageri Chris Hargreaves kuiskutteli siis kopissa oikeita asioita pelaajien korviin. Torquay on voittanut kaksi viimeistä otteluaan vieraissa ja putken voi olettaa jatkuvan myös tänään panoksetta pelaavien isäntien kustannuksella. Torquay lapulle kertoimella 2.80.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

Lauantai klo 23.00 Real Betis-Real Sociedad 3.20 – 3.60 – 2.15

Real Betisin kausi alkaa olla taputeltu. Joukkue on kärsinyt todella paljon loukkaantumisista ja tälläkin hetkellä poissa ovat Chuli, Didac Vilà, Salva Sevilla sekä Xavi Torres. Baskivieraat haluavat lunastaa paikkansa eurokentille ja nippu on selkeästi loukkaantumisista kärsivää Betistä vahvempi. Betis on hävinnyt neljä ottelua jo putkeen ja kotona sen saldo on todella murheellinen: viimeiseen 10 peliin 2 voittoa 1 tasapeli. Sociedad murskasi betisin joulukuussa 5-1 ja joukkueen taikurit Velan ja Griezmannin johdolla pystyvät nytkin kyllä samaan. Sociedad 2.15 -kertoimella maistuu.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

Sunnuntai klo 18.00 Lyon – Bastia 1.45 – 4.00 – 8.00

Myös Lyon taistelee paikasta eurokentille ja on tällä hetkellä 2 pistettä St.Etiennen perässä. Bastia pelailee loppu kauden omaksi ilokseen, sillä joukkue ei taistele europaikoista ja putoamisviivaankin on 11 pistettä matkaa. Lyon tippui Eurooppa-liigassa Juventukselle ja sen ainoa sauma selviytyä kansainvälisille nurmille on liigasijoituksen kautta. Joukkue murskasi Bastian joulukuussa 1-3, ja vaikka joukkueen formi ei ole aivan huipussaan, on sunnuntailta odotettavissa samanlaiset lukemat. Bastian saldo kärkinipuja vastaan on surkea ja joukkue kuuluu myös liigan huonoimpiin vierasjoukkueisiin. Lyon lapulle 1.45.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

Tuttuun tapaan pelaamme neljää kohdetta järjestelmänä, jossa on neljä triplaa ja yksi neljän vedon yhdistelmä. Neljän kohteen yhteiskerroin on 20,95