Tyhjätaskusta taivaisiin: Divisioonakierros osa1

Helmikuun ensimmäinen päivä ja Super Bowl lähenee vääjäämättä, mutta ennen tuota maailman suurinta yksittäistä urheilutapahtumaa ehtii NFL:ssä tapahtua vielä vaikka mitä. Faneille.com on kuitenkin varautunut jo kauden päätökseen ja huomannut varastoissaan olevan vielä jenkkifutis-energiaa, joten tästä eteenpäin tulemme tekemään jokaisesta ottelusta kattavamman ennakon. Ennakoiden tekeminen on jo aloitettu ja tämän iltaisten otteluiden ennakot löydät täältä.

Ennakoiden ollessa erillisiä pystymme Tyhjätaskun jutuissa keskittymään enemmän juurikin vedonlyöntiin ja valittujen kohteiden taustoihin. Joten eiköhän mennä asiaan ja etsitä tämän illan parhaat kohteet Nordicbetin tarjonnasta.

23:35 New England Patriots – Baltimore Ravens

Pelaaja jolla eniten heitettyjä jaardeja HCP: Tom Brady -40,5 1.85

New England Patriotsin takakenttä ei tule antamaan Joe Flaccolle yli 250 jaardia joten Tom Bradylle riittää helpohkot 290 jaardia vedon osumiseen. 290 jaardin saavuttaminen taas ei pitäisi olla minkäänlainen ongelma Bradylle, jota voidaan pitää liigan parhaana isojen otteluiden pelinrakentajana.

Rob Gronkowski yli 77.5 kiinniottettua jaardia 1.85

Pitkään harkinnassa oli myös yli 6 kiinniottoa, mutta tilastoja tutkiessa jaardit tuntuivat huomattavasti varmemmalta kohteelta. Runkosarjan alun jälkeen Rob Gronkowski pelasi yhdessätoista ottelussa ja kahdeksassa näistä otteluista herra onnistui keräämään tilastoihinsa vähintää tänään vaaditut 78 jaardia. Lisäksi pitää muistaa Gronkowskin olevan joukkueelleen elintärkeä pelaaja ja hänen roolinsa varmasti tulee kasvamaan pudotuspeleissä, koska tappioihin ei ole enään yksinkertaisesti varaa.

New England Patriots – Baltimore Ravens +6,0 1 1.82

Patriots on kotonaan yksi liigan parhaista joukkueista ja tappio Baltimore Ravensille olisi todella suuri yllätys allekirjoittaneelle. Tasoitus on ehkä hieman yläkanttiin, mutta silloin kun ainoastaan voittajalla on väliä tarvitsee tappiolla olevan joukkueen ottaa riskejä. Riskit taas eivät sovi pelinrakentaja Joe Flacolle, joka usein syyllistyy tiukoissa tilanteissa pallonmenetyksiin. Ja niistä taas Patriots tulee rankaisemaan armottomasti. Tästä syystä ottelun lopputulos voi olla hyvinkin selvä ja ero voi kasvaa jopa yli 14 pisteeseen.

03:15 Seattle Seahawks – Carolina Panthers

Seattle Seahawks – Carolina Panthers alle 39.5 pistettä 1.96

Molempien joukkueiden puolustukset ovat pelanneet viime viikkoina todella hyvin, ja ongelmat ovat kasaantuneet enimmäkseen hyökkäysten hartioille. Ei siis olisikaan mikään ihme vaikka ottelussa ei nähtäisi lähellekkään 40 pistettä. Ennakkoon yksi viikonlopun parhaista kohteista.

Seattle Seahawks – Carolina Panthers +12.5 2 1.88

Ottelussa ei pisteillä juhlita ja sen takia 12.5 pisteen tasoitus tuntuu aivan liian suurelta allekirjoittaneen mielestä.