Perjantaibetsit – viikko 18

Tällä viikolla luotamme OG Solskjærin Cardiffiin (Getty)

Tällä viikolla luotamme OG Solskjærin Cardiffiin (Getty)

perjantaibetsit-logo

Perjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Viime viikolla jäimme taas osuman päähän täydellisestä suoriutumisesta. Tulos 3/4 toi kuitenkin rahat takaisin mukavalla korolla. Osumat Torquaysta, Real Sociedadista sekä Lyonista. Evertonin kaksi omaa maalia olivat meille ja varmasti monelle muullekin liikaa. Tänä viikonloppuna luomme katseemme Englantiin ja Espanjaan.

Lauantai klo 14.45 West Ham-Tottenham 4.15 – 3.60 – 1.88

Lauantain Valioliiga-kierroksen avaa Lontoon paikallinen. West Ham taistelee karistaakseen putoamispeikon lopullisesti ja Tottenham on kiinni paikassa Eurooppaan. Hammers on hävinnyt neljä ottelua putkeen, kun taas Spurs on hävinnyt vain kertaalleen viimeiseen seitsemään matsiin. Kumpikin joukkue tarvitsee pisteitä, mutta West Hamin käskyttäjä big Sam Allardyce tuskin on laskenut pistekassaansa tämän pelin varaan. Hammers tulee todennäköisesti säilymään vaikkei se ottaisi pistettäkään jäljellä olevista peleistä. Luotamme Tottenhamin jatkavan kauden lopun samalla ilmeellä ja tarraamme vierailijoiden voittoon 1.88-kertoimella.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Lauantai klo 17.00 Newcastle-Cardiff 2.08 – 3.45 – 3.55

Viikon pommi. Newcastlesta ollaan jauhettu jo pidemmän aikaa. Joukkueen peli on ollut täysin sekaisin Yohan Cabayen matkattua Pariisiin. Tähden myynti oli isku suoraan pelaajien ja fanien kasvoille. Euro-paikka on tällä hetkellä kaukainen muisto ja joukkue on hävinnyt jo kuusi ottelua putkeen maalierolla 1-17. Cardiff on sarjajumbona ja syystä. Walesilaiset ovat tehneet sarjan kolmanneksi vähiten ja päästäneet toiseksi eniten maaleja. Sarjan pohjalla taistelu on kuitenkin tiukkaa ja jokainen piste on tällä hetkellä tärkeä. Voitolla nousu putoamisviivan ylle on jopa todennäköinen. Cardiff kaatoi harakat vieraissa jo tammikuussa FA Cupissa ja sen toistaminen motivaatioitta pelaavaa Newcastlea vastaan ei ole mahdottomuus. Vieraille tarjottu 3.55 kerroin on maistuva ja tarraamme siis Cardiffiin.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Lauantai klo 19.00 Malaga-Elche 2.22 – 3.25 – 3.35

Espanjan La Ligan alemman keskikastin joukkueet kohtaavat lauantaina. Putoamispeikko vaanii vielä kumpaakin, mutta voitolla Malaga seilaisisi loput ottelunsa mahdollisesti selvillä vesillä. Elche kamppailee maalinteko-ongelmien kanssa ja Malaga on pelannut muutaman oikein mallikkaan kotimatsin (2-0 Villareal, 4-1 Granada). Aurinkorannikon suomalaisjoukkue on materiaaliltaan kilpailijaansa laadukkaampi, mutta kausi on sujunut pettymysten merkeissä. Joukkue on napsinut kuitenkin viisi voittoa viimeiseen yhdeksään otteluun ja tappiot ovat tulleet kovia joukkueita vastaan (mm. Real Madrid, Athletic Bilbao). Elche on hakenut vieraista viimeiseen kymmeneen otteluun vain kaksi tasapeliä, joten hyvillä mielin ja hyvällä 2.22-kertoimella luotamme Malagaan.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Sunnuntai klo 15.30 Arsenal-West Brom (0-1.) 1.70 – 4.05 – 3.75

Arsenal hävisi jo mestaruuden, mutta se on vielä kiinni Mestarien liigan karsintoihin oikeuttavassa neljännessä sijassa. Everton vaanii takana neljän pisteen päässä, joten ylimääräisiin pistemenetyksiin ei ole varaa. West Brom on neljä pistettä putoamisviivan päällä ja sillä on peli enemmän pelattavana kuin takana vaanivilla kilpailijoilla. Joukkueella on edessä heti keskiviikkona pelattava kriittinen ottelu Sunderlandia vastaan, joten kaikki panokset on ladattu jo sinne. Arsenalin peli on parhaimmillaan erittäin nautittavaa. Joukkue onkin voittanut kolme viimeistä peliään vähintään kahdella maalilla. Uskomme että WBA:n tähtäin on keskiviikossa ja Arsenal pääsee tänään helpolla nakuttamaan vähintään muutaman maalin voiton. Arsenal tasoituksella lapulle kertoimella 1.70.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Tuttuun tapaan pelaamme neljää kohdetta järjestelmänä, jossa on neljä triplaa ja yksi neljän vedon yhdistelmä. Neljän kohteen yhteiskerroin on 25,19, mutta järjestelmät pelattuna rahat saa triplojen myötä 71.84 kertaisesti takaisin.