Perjantaibetsit – viikko 7

Men's Hockey - Finland vs Austria  - Sochi 2014pb-logoPerjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Viime viikolla hajuaistimme oli totaalisen kadoksissa. Yllätykseksemme Lakers vei 14 pisteellä 76ersiä, Rangers otti voiton Penguinsista voittolaukauksien jälkeen ja West Ham haki pisteet Aston Villalta 0-2. Puhtaiden nollien puhaltaminen ei tähän lajiin todellakaan kuulu, joten tämän viikon betsit ovat nyt koko arsenaalin voimin doupattu.

 

Pe klo 18.00 Indians-Oilers 1,69 – 2,05

Salibandyliigan Espoon paikallispeli, josta ei tilanteita ja tunteita tule puuttumaan. Molemmat pelaavat hyökkäävää yleisöönmenevää salibandyä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi isoveli-Oilersin 11-4 voittoon. Molemmilta löytyy tulivoimaa useampaan kenttään ja luvassa todelliset maalikarkelot. Lapulle over 12,5 maalia kertoimella 2,05.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

Pe klo 19.00 Norja-Suomi, alle 5,5 maalia 1,91

Eilinen Suomi-Itävalta ottelun tulos vääristi kuvaa turnauksen otteluista. 12 maalia yhteen otteluun on todella paljon, varsinkin kun kyseessä on Suomi. Ottelu olikin turnauksen ensimmäinen, joka pelattiin vielä erikoisen aikaisin aamulla. Joukkueiden valmistautuminen ei siis ollut vielä paras mahdollinen ja menojalkaa vipatti enemmän kuin juhannustanssien alla. Nyt ensiesiintyminen olympiajäällä on suoritettu ja painopiste tulee siirtymään pelilliseen parantamiseen. Puolustuspelissä Leijonilla sattui eilen muutamia nukahduksia ja niihin tullaan panostamaan tänään. Leijonien johto on ilmoittanut jo turnauksen alla, että muutoksia pelien välillä kokoonpanoon tehdään. Tänään maalille luisteleekin Kari Lehtonen sekä myös Antti Pihlström ja Sakari Salminen saavat ottaa ensi puraisunsa olympiajäähän. Kun puolustus pysyy tiiviinä ja norjalaiset sumputtavat Leijonien pitäessä kiekkoa, on alle 5,5 maalia erittäin maistuva kohde tähän otteluun. Käsittelimme ottelua jo kattavammin aikaisemmin julkaistussa ennakossa. Lue ennakko s.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

Getafe – Real Madrid (1-0) 3.9 – 4.25 – 1.61

Kalenterivuoden alusta Real Madrid on napsinut 14:sta ottelusta 13 voittoa, tehnyt 28 maalia ja päästänyt (!) kolme. Getafella menee huonosti joka osa-alueella, joukkue tuskaileen kroonisen maalinteko-ongelman kanssa ja puolustus vuotaa. Los Merenguesille taas ei tällä hetkellä tunnu löytyvän pysäyttäjää. Vaikka Ronaldo on Getafe-pelistä sivussa, emme näe mitään syytä etteikö Real voittaisi vähintään kahdella maalilla. Todennäköisesti Getafe jyrätään maanrakoon. Realilla ei myöskään ole peliä ensi viikolla jatkuvassa Mestarien liigassa, joten uskomme Ancelottin lähtevän parhaalla mahdollisella miehistöllä otteluun. Näistä syistä lähdemme luottamaan Realin vähintään kahden maalin voittoon ja uskaliaammat voivat otteluun painaa Los Blancosia jopa kahden maalin tasoituksella.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä