Suomensarjasta kokeiluun Sotkamon kotivoitto

Kuva: Jukka Rasimus/AOP

Eilen jäimme niukasti voitolle, kun varmaksi ajattelemamme tupla Jyväskylä & Vimpeli osui huolimatta Koskenkorvan viimeisen vuoron tiukasta noususta Jyväskylää vastaan. Kaksi hutia kuitenkin tuli, kun Kiri ja Koskenkorva yltyivät viimeisessä vuorossa iskemään peräti kuusi juoksua, ja samaan aikaan Vimpelissä sisäpeli hyytyi toisella jaksolla.

Tänään sekä miesten Ykkösessä että naisten Superissa on niin selkeät ennakkosuosikkiasetelmat, ettei sieltä oikein löydy järkeviä pelikohteita. Ainoa harkintaan menevä kohde on Lapuan voitto Mansesta kertoimella 1.65. Sen sijaan miesten Suomensarjasta löytyy yksi mielenkiintoinen pelikohde.

Sotkamossa nähdään pohjoislohkon kärkikamppailu, kun Jymy ja Kannuksen Ura iskevät yhteen. Molemmat ovat voittaneet puhtaasti kaikki aikaisemmat ottelunsa häviämättä jaksoakaan.

Ottelusta on tulossa tasainen, kahden hyvää ulkopeliä pelaavan joukkueen kohtaaminen. Kannus kuuluu lohkon suursuosikkeihin ja sillä on aavistuksen verran kokeneempi materiaali Sotkamoon verrattuna.

Kannus lähtee otteluun suosikkina kerrointen valossa, mutta Sotkamo on perinteisesti vieraille paha paikka pelata. Kotijoukkue on lisäksi äärimmäisen etenemisvoimainen ja kokoonpanosta löytyy useita Superpesiksessäkin esiintyneitä nuoria pelaajia: Niko J. Korhonen, Patrik Wahlsten, Altti-Jussi Ronkainen ja Markus Mustonen.

Ottelu ratkeaa siihen, kumpi onnistuu saamaan vastustajan ulkokentästä enemmän tilanteita aikaan sateisessa säässä. Uskomme Sotkamon nopeuden olevan tässä valttia, ja jos Jymy saa Kannuksen kärkeä ja kokenutta päävaihtajaa Tuomas Määttälää kuriin, on Jymyllä hyvä sauma napata voitto kotiin.

Vetovalinnat

Miesten Suomensarja, pohjoislohko: Sotkamo, 2.85. 2 yks.

Kerroin ja kohde löytyy NordicBetin pelilistoilta. Toistaiseksi NordicBet on ainoa booker, joka tarjoaa kohteita myös Suomensarjaan. Suomensarjan kertoimiin pääset käsiksi tästä. Tsekkaa myös Nordicin pesisklubi!

Screenshot 2015-06-03 15.32.39