Tyhjätaskusta taivaisiin: viikko 16

Eilen napattiin komea potti 3/4 tuloksella ja vähintään samaan pyritään myös tänään. Joten eiköhän aloiteta käymään kohteita läpi ilman sen pidempiä puheita.

Tyhjätaskun tipsit:(Nordicbet)

23:25 Dallas Cowboys – Indianapolis Colts +3,0 1 1.76

Indianapolis Colts varmisti viime viikonloppuna paikkansa pudotuspeleissä ja samalla koko divisioonansa voiton. Sen peli tuskin paranee viime viikkojen sekoilusta ja sen vuoksi illan ottelusta ei ole Colts-faneille paljon odotettavaa. Dallas Cowboys varmistaisi tänään pudotuspelipaikkansa voittamalla Coltsin, joten kotijoukkue lähtee tämän illan otteluun todella selvänä ennakkosuosikkina. Kerroin kohteessa on 0.04 pinnaa liian pieni, mutta päätin silti sen ottaa mukaan, koska 0.5 pistettä suurempi tasoitus tuntui huomattavasti huonommalta kohteelta.

03:30 Arizona Cardinals +7.0 – Seattle Seahawks 2 1.82

Arizona Cardinals lähtee otteluun ilman aloittavaa keskushyökkääjäänsä ja ilman parhaita pelinrakentajiaan. Pudotuspelipaikkaa metsästävä Seattle Seahawks lähtee siis otteluun todella suurena ennakkosuosikkina. Vaikka Arizona on vaikea paikka pelata ja Seahawksin hyökkäys ei ole ollut edelleenkään terävimmillään, on vierasvoiton todennäköisyys todella suuri! Cardinalsin aloittavana pelinrakentajana toimii siis tänään 3. tai 4. vaihtoehto Ryan Lindley, joka on aiemmin urallaan aloittanut 4 ottelua ja saldona on 0 TD ja 7 syötönkatkoa. Joten kovin vahvaa hyökkäyspelaamista ei Arizonalta voida tänään odottaa.

20:00 Houston Texans+ 4.0 – Baltimore Ravens 2 1.81

Molemmat joukkueet taistelevat AFC:n toisesta Wild Card-paikasta, joten panosta ottelussa riittää. Houston Texansin kannalta tilanne on silti hankala ja nouseminen pudotuspeleihin vaatisi jonkinlaista ihmettä, koska Texansilla oli ennen viime viikonloppua 2 tervettä pelinrakentajaa ja viikonlopun jälkeen terveitä pelinrakentajia ei enää ollut ollenkaan. Sen vuoksi Texans joutui palkkaamaan tällä viikon pelinrakentajakseen koko alku kauden pelaamatta olleen Case Keenumin. Texansin hyökkäys tulee siis elämään täysin juoksunsa varassa ja se taas ei tiedä hyvää, koska vastassa on yksi liigan parhaista juoksupuolustuksista.

Tyhjätaskun erikoiskohteet:(Nordicbet)

Odell Beckham Jr. yli 97.5 kiinniotettua jaardia 1.85

Odell Beckham on kone joka ruksuttaa viikosta toiseen tasaiseen tahtiin jaardeja. Joten niin kauan kun Beckham on terve voi häntä pelata lapulle.

Josh Gordon yli 62.5 kiinniotettua jaardia 1.85

Pelinrakentaja Johnny Manziel oli viime viikonloppuna floppi, mutta ei kai hänkään voi pelata toista samanlaista ottelua putkeen. Joten Josh Gordon lapulle ja sitten sitä luottoa Manzielin suuntaan. Carolina Panthersin takakenttä ei myöskään vakuuta, joten Gordonin kyllä pitäisi päästä vapaaksi ja sitä kautta Manzielin urakka tulee helpottumaan.