Vetomiehet: Bille Leino ja Växjön hankaus

Otimmeko eilen osuman? Kyllä otimme. San Jose noudattelin suurin piirtein odotettua ottelun kuvaa ja eteni kieltämättä hyvin sinnitellyttä Jetsiä vastaan.

Tiistai-iltana pelataan CHL:n välierät. Suomalaisjoukkueita ei ole mukana, mutta suomalaisia kylläkin. Vekhössä eli Växjössä itse mestari Bibbe LeinoKeuruun Kovaltšuk ja Niiralan Maltsev kantavat lippua korkealla Teemu Laakson ollessa loukkaantuneena.

CHL ei ajatuksentasolla aiheuta kiekkoboneria, mutta itse asiassa pelit ovat varsin laadukkaita ja viihdyttäviä tapahtumia. Vauhtia etenkin pudotuspeleissä riittää ja Vetomiehet suosittelevat matsien katsomista. Jos MTV Sport -kanavapaketti ei kiinnosta, Unibet TV näyttää Unibetin asiakkaille matsit ilman lisäveloituksia – pelitilillä toki tarvitsee olla rahaa, mutta vetoa ei halutessaan tarvitse lyödä. Unibet TV:n saat auki tästä linkistä.

Nahusta, nahusta

Jos eilen oli vahva luotto Sharksiin, tänään ei ole kumpaankaan osapuoleen minkäänlaista luottoa. Uskomem aidosti molemmilla olevan halua mennä finaaliin, joten odotamme tarkkaa matsia. Edellinen ottelu päättyi Växjön 2–1-voittoon, ja samankaltaista odotamme myös nyt.

Siispä underia lapulle, panos maltillinen yksi yksikkö (kiva sanapari). Uutena asiakkaana saat Unibetille mm. 10€ riskittömän mobiilivedon, tutustu uuden asiakkaan tarjouksiin Unibetin sivuilla!

Pelivalinta

CHL: Sparta Praha-Växjö klo 19.30
Alle 4.5 maalia @ 2.02