Vetomiehet: Edmonton Oilersia katsotaan suotta alas

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Ei täydellistä, mutta voitollista. Sunnuntain La Ligan peleistä nappasimme saldon 2/3 panostettuamme sekä Atléticon että Barcelonan matseihin molempien joukkueiden maaleja. Meillä on menossa eräänlainen nousukausi, sillä tällä hetkellä vetojen palautusprosentti on komea 119,28. Toki vetojen määrä on pieni, mikä on syytä huomioida.

Emme edelleenkään voi korostaa tarpeeksi voitollisen vedonlyönnin vaikeutta. Yksikään kommuunin jäsen ei elä vedonlyönnillä, vaan jäsenet painavat ihan normaaleja töitä arkensa ohessa. Vedonlyönti ja siitä kirjoittaminen on harrastus, jota pyritään grindaamaan voitollisesti.

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on vellonut paljon keskustelua affiliaatti-toiminnasta. Haluamme tehdä kaikille selväksi, etteivät Vetomiehet saa mitään ekstraa näissä artikkeleissa tai Twitterissä olevista linkeistä, niiden kautta rekisteröityneistä asiakkaista tai kenenkään häviämistä euroista.

Lisäksi haluamme muistuttaa, että toimintamme on viihteellistä. Pelaamme sinkkuja, maksimissaan tuplia ja Twitteristä (@vetomiehet) löytyvä vetoseuranta pitää sisällään Faneille.comin sivuilla ja Twitterissä julkaistut vetovalinnat. Emme laske mukaan erilaisiin vetokilpailuihin lyötyjä betsejä, emme voittoja tai tappiota. Ne on ulkoistettu kirjanpidon ulkopuolelle, sillä korkeat tulosveto-osumat tai tuplaus-projektit väärentäisivät radikaalisti kirjanpitoa niiden osuessa.

Asiaan. Yön NHL-kierroksella on luvassa kohtalainen pelikohde, kun Edmonton Oilers saa vieraita Los Angelesista. Kings saapuu Edmontoniin allaan 5–2-tappio Calgarylle.

Öljymiehet porskuttavat kolmen kotiottelun voittoputkessa, ja kyytiä ovat saaneet Dallas, Boston ja Vancouver. Toiveet nousevat Albertassa Edmontonin ensimmäisestä pudotuspelikeväästä sitten vuoden 2006. Silloinhan Edmonton eteni aina Stanley Cupin finaaleihin asti Carolinaa vastaan. Muuan Jussi Markkanen oli tuolloin Oilersin tolppien välissä, vain nähdäkseen Canesin voittavan ottelun maalein 5–0.

Maanantain NHL-pelivalinta

Oilersin nopeus ja taito ovat myrkkyä Kingsille. Oilers kuuluu edelleen niihin joukkueisiin, joita katsotaan syyttä alaviistoon. Joukkueelta puuttuu edelleen jonkin verran kokemusta, minkä lisäksi Cam TalbotLaurent Brossoit -duo maalissa ei välttämättä ole se kaksikko, jolla edetään päätyyn asti. Y

ksittäisessä runkosarjaottelussa Kigsiä vastaan Oilersilla on kuitenkin kertoimia paremmat mahdollisuudet napata suora voitto. Betsafe tarjoaa kotivoitolle kertoimen 2.25, mikä riittää peleihin.

Pelivalinta
NHL: Edmonton Oilers – LA Kings, klo 03.00
Oilers @ 2.25, 2u.

Betsafe tarjoaa asiakkalleen viikoittaisen ilmaisvedon NHL:ään, lue lisää tarjouksesta Betsafen sivuilta.