Vetomiehet: Kiitos kaudesta ja hyvää kesälomaa, Jokerit!

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Aina ei ole osuvaista, ei edes meillä. Huusimme Twitterissä sunnuntaina Atlético Madridin yli 1.5 maalia kahden yksikön suuruisella panoksella, mutta Barcelonan 2–1-voittoon päättynyt, varsin viihdyttävä ottelu ei lihottanut pelikassaamme. Onneksi on kuitenkin KHL.

Maanantaina jatkuvat läntisen konferenssin pudotuspelit ja sarjat ovat katkolla Helsingissä, Moskovassa ja Minskissä. Me iskemme lauantaiseen tapaan Helsinkiin, jossa Jokereille toivotellaan hyvät kesälomat.

Lauantain matsi oli, kuten Ville Rahijärvi totesi, monelta osin kauden parasta narrikiekkoa. Ikävä kyllä se ei riitä. TsSKA:n onnistui karata 2–0-johtoon ja vaikka Jokerit taisteli itsensä jatkoajalle, oli ratkaisu loppuen lopuksi kova hauiksennäyttö moskovalaisilta.

Kun ei riitä, niin ei riitä

Sama vanha rikkinäinen levy soi, mutta paskankos sillä on väliä. Emme me näe syitä sille, miksi Jokerit tänään voittaisi. Toki sarjan katkaiseminen on aina vaikeaa, mutta meidän silmissämme Jokerit iski kaiken peliin lauantaina ilman palkintoa. Usko on koetuksella, vaikka pelaajat sanoisivat mitä.

Me iskimme TsSKA:n yli 2.5 maalia lauantaina ja saman teemme myös tänään. Betsafe tarjoaa kohteelle kertoimen 1.85, mikä kelpaa pieneen peliin. Muista myös, että Betsafe tarjoaa asiakkailleen riskittömän 15 € vedon ja ViaPlayn kuukaudeksi. Jos toimit nopeasti, ehdit saada ViaPlayn käyttöösi ennen illan matsia. Lue lisää ja lunasta tarjouksesi Betsafen sivuilta!

Maanantain pelivalinta

KHL: Jokerit – TsSKA, klo 18.30
TsSKA yli 2.5 maalia @ 1.85, 2u

Kuva: AOP