Vetomiehet: Sunnuntaina huippufutista Espanjassa

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Ei venyttänyt Kärpät ratkaisua lauantaille, toisin kuin ounastelimme torstaina. Twitterissä torstain jälkeen huudetut vedot sen sijaan ovat tuoneet mukavaa kasvua pelikassaan. Torstaina maksimilla napattu Columbus ja lauantaina Betsafen tarjoama kerroin 3.15 Lokomotiville niin ikään maksimipanostuksella. Osumat nostivat vuoden palautuksen komeisiin lukemii (118.48 %, +19.21 yks.).

Sunnuntai pyhitetään jalkapallolle, vaikka tarjolla on myös SHL:n ja KHL:n pudotuspelejä. SHL-kiekkoon ei oikein riitä kompetenssi ja Ak Bars – Omsk-otteluun ainoa järkevä veto on pysyä kaukana.

Onneksi on Espanja. La Ligassa pelataan kaksi valtavan hienoa ottelua, kun ensin klo 17.15 Atlético Madrid isännöi Sevillaa, klo 21.45 FC Barcelona kohtaa Valencian.

Lähestymistapamme on varsin yksinkertainen. Näemme kummankin ottelun äärimmäisen tasaisena ja vauhdikkaana. Molemmissa otteluissa, mutta etenkin Barcelonassa, kotijoukkue on nostettu liian suureksi suosikiksi.

Sevillan euroahaaveet kaatuivat Leicesterissä, ja nyt andalucialaisten ainoa tavoite on pitää Atlético ynnä muut takanaan La Ligassa ja napata suora paikka ensi kauden Mestarien liigaan. Real Madrid on karannut kahden peräkkäisen sarjatasurin (Alaves & Leganes) jo kahdeksan pisteen päähän, eikä ole mielekästä ajatella että sekä Real että FCB kusisivat muroihinsa loppukauden aikana niin paljoa, että Sevilla pääsisi mestaruustaistoon vielä mukaan.

Näemme ottelun Madridissa yksinkertaisesti vauhdikkaana ja maalirikkaana. Molemmat joukkueet kykenevät kääntämään nopeasti peliä ja iskemään vastahyökkäyksistä palloa verkkoon. Atléti ottanee pelivälineen hallinnan itselleen, ja on mielenkiintoista nähdä miten Diego Simeonen miehistö onnistuu vahvuuksillaan pelaamaan pääsevää, vahvasti prässäävää Sevillaa vastaan. Kotijoukkue luonee enemmän maalipaikkoja ja on suosikki voittamaan, mutta me nappaamme peleihin molempien maalin Unibetin kertoimella 1.87.

FC Barcelona on saanut median ja bookkerit sekaisin. Totta on, että edelliseen kolmeen kotipeliin verkko on heilunut 17 kertaa ja kukapa olisi unohtanut huikean PSG-ottelun. Mutta markkinat ovat silti väärässä. Valencia saa Unibetilta kertoimen 19.00, mikä on aivan liikaa. Vaikka toki näemme Barcelonan suosikkina, ei FCB voita kotonaan lähes 90 % varmuudella. Rohkeimmat voivat hakea jättiyllätystä ja iskeä X2-kohdetta lapulle kertoimella 6.75 (kuten me teemme), mutta ehdottomasti hyvä peli-idea on molempien joukkueiden maali.

Barcelonan puolustus ei ole vakuuttanut, eikä sen oikeastaan tarvikaan. Kotonaan MSN-trio hoitaa homman huonompanakin päivänä kotiin, joten yksi päästetty maali (tai useampikaan) ei ole katastrofi.

Sunnuntain pelivalinnat

La Liga, klo 17.15
Atlético Madrid – Sevilla, molemmat tekevät maalin @ 1.87. 1 u.
FC Barcelona – Valencia, molemmat tekevät maalin @ 1.81. 2u.
FC Barcelona – Valencia, tuplamahdollisuus X2 @ 6.75. 1u.

Kaikki kohteet ovat Unibetilta, La Ligan kertoimiin pääset suoraan käsiksi tästä. Muistathan myös, että Unibetin asiakkaana näet jokaisen La Ligan ottelun ilmaiseksi Unibet TV:sta – tarvitset vain pelitilin Unibetille ja pelitilille vähintään 0.01 € saldon. Avaa pelitili esimerkiksi tästä.