Vetomiehet: Emme me näe perusteita sille, miksi Jokerit voittaisi

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Ei matka tapa, vaan seura. Me olemme fiilistelleet Mika ”Nure” Nurmelan otteluennakkoa Saksa – Suomi-karsintamatsin otteluennakkoa.

Miksikö? Kiva kun kysyit! Jokerit on liian kovassa paikassa. Me naureskelimme sille, miten Jokerit oli Moskovan jatkoaikatappiossa median mukaan epäonninen tai että tappio oli jotenkin karu. Sarjalukema 2–0 on täysin sitä mitä Jokerit ansaitsee. Se, katkesiko Petteri Wirtasen maila aloituksessa vai ei, on täysin kosmeettista.

Maanantaina Jokerit – TsSKA-matsin aitioon? Osallistu arvontaan!

Jokerit ei pärjää viisikkopelissä TsSKA:lle alkuunkaan. Moskovalaiset tekevät enemmän töitä, ovat liikkuvampi, tiiviimpi, yhtenäisempi ja taitavampi joukkue. Jokerit sumputtaa keskustan ja toivoo kyttää pelissä vääjäämättä tulevia pieniä hetkiä, jolloin altavastaajalle aukeaa miesylivoima johonkin päin kaukaloa. Jokereiden kannalta heikompi homma on se, ettei TsSKA näitä montaa per peli anna.

TsSKA yksinkertaisesti on dominoinut tapahtumia jäällä. Jokerit saa kiittää TsSKA:n huonoa viimeistelyä ja Ryan Zapolskia siitä että narrit ylipäätään roikkuivat pelissä mukana.

Voiko Jokerit voittaa TsSKA:n kotonaan? Totta kai voi, mutta emme me näe mitään perusteita sille miksi näin kävisi. Kun ei riitä, niin ei riitä.

Ai niin, Jokerit ei ole tulossa Liigaan. Ei ainakaan kolmeen vuoteen. Kiinalaisia odotellessa. Pitkä on taival roikkua KHL:ssä sijoilla ynnä muut ja tehdä 10 miljoonan euron tappioita kausi toisensa jälkeen.

Lauantain vetovalinta

Kotietu antaa Jokereille pienet mahdollisuudet, mutta kaukalon tapahtumien perusteella emme näe mitään syitä sille miksi TsSKA ei voittaisi. Vierasvoittoa voi pelata, mutta saamme paremman arvon vierasjoukkueen yli 2.5 maalille Betsafen kertoimella 1.90.

KHL: Jokerit – TsSKA, klo 16 
TsSKA yli 2.5 maalia @ 1.9 3u (kohde Betsafelta)

Betsafe tarjoaa uusille ja vanhoille asiakkailleen 15 € riskittömän vedon ja ViaPlay-koodin kuukaudeksi! Lue lisää tarjouksesta ja ota omasi nyt – Betsafe tarjoaa!

Kuva: Matti Raivio, AOP