Vetomiehet kääntävät kurssin – Salibandyliigassa saletti siika

Vetomiesten taival kirkkaissa valoissa on lähtenyt käyntiin niin kuin joku jopa saattoi olettaa – kolme vinkkiä ja kolme hutia. Hautakivi on jo ostettu, mutta kuoppa on vielä kaivamati, koska tänään osutaan saletisti. Palaamme vinkkiosostolla tänään homokyykän eli salibandyn pariin.

SPV raatelee

Hallitseva Salibandyliigan mestari Seinäjoen Peliveljet kohtaa tänään Nokian Kristilliset Palloilijat. Ottelusta tulee täysin yksipuolinen piiskaus, jossa kuskin paikalla tulee olemaan kotijoukkue. SPV:n peli on alkanut loksahtelemaan kohdilleen, ja helpotusta tuo ykkösmaalivahti Jarno Ihmeen paluu kentille. SPV pääsee lähtemään otteluun terveellä miehistöllä.

Sarjassa 12. majailevan KRP:n kokoonpanoa katsellessa käy jopa sääliksi paikalle saapuvia nokialaisia. Maalissa aloittaa joukkueen kolmosmoltsu Janne Mennala, joka on pelannut tällä kaudella yhden ottelun torjuntaprosentin osoittaessa peräti 58,82:a. Näätien, kuten nokialaisia kutsutaan, kokoonpanosta puuttuu joukkueen kaksi parasta pistemiestä. Suurimpana menetyksenä jo hetken sivussa ollut joukkueen ykköstykki Henri Johansson, joka on paukuttanut 14 otteluun 31 pojoa. Toiseksi paras pistemies, Joni Henttonen (17 peliä 13+6=19), on myös sivussa. Nokialaisten parhaan pelaajan Tupla-lätkää kantaa ottelussa Antti Naskali, joka on paukuttanut 16 peliin huimat 6+7=13 tehot. Lisäksi peräpäästä nokialaisilta puuttuu joukkueen kaksi parasta pallollista puolustajaa, kun Matti Koskela ja Rene Andersson eivät matkusta lakeuksille.

Nokialaiset hävisivät edellisen ottelunsa paremmalla kokoonpanolla Tampereen Classicille 1–10, ja tänään on luvassa vähintään samanlainen turpasauna. KRP saattaa onnistua maalinteossa 1-2 kertaa, kun SPV rokottaa heikkoa nokialaislaumaa vähintään kymmenellä maalilla. Tämän takia tilille saadaan kivasti katetta lyömällä SPV -4,5 1,85 kertoimella.

krp

Veto sisään Nordicbetiltä tästä.

Ottelu alkaa Seinäjoen Urheilutalolla klo 17.00

Kansikuva: Salibandyliiga