Vetomiehet: Merkityksetön KHL-peli avaa iskun paikan

Mitäpä mittee, kuule! Viikonloppu vedettiin pitkäksi sekä vetojen että viihteen suhteen, ja kaiken kruunasi varmana pitämämme Green Bay Packersin tasoitusvedon kusahtaminen reilulla marginaalilla. Tätä emme kuitenkaan julkisuuteen päästäneet ja hyvä niin.

Näinpä viimeisin tilastomerkintä on tuplahuti SKA-Jokerit -ottelusta, jossa mentiin metsään ja huolella.

Tänään on tiistai, tuo pikkulauantaita edeltävä ja turhaksikin haukuttu viikonpäivä. Pelillisesti tiistai ei kuitenkaan ole turha, sillä se tuo mukanaan meille KHL-taistoja, Liigaa ja NHL-kiekkoa.

Me nappaamme peleihin mukaan epäseksikkään ottelun Latviasta. Panoksetta pelaavat Dinamo Riika ja Jugra hankaavat klo 19.30 alkaen ja me näemme tässä ottelussa aavistuksen verran Unibetia maalirikkaamman lopputuloksen.

Dinamon kuudessa edellisessä matsissa on nähty vähintään neljä maalia ja näistä kolmessa latvialaiset ovat onnistuneet tekemään kolme kihausta. Kaksi viimeisintä (4–3-rankkarivoitto Red Starista & 3–1-vierasvoitto Dinamo Minkistä) olivat kelvollisia esityksiä.

Vetovalinta

Me pidämme kotijoukkuetta niukkana suosikkina. Merkityksettömän ottelun lyömisessä on aina omat riskinsä, mutta Unibetin tarjoama kerroin 2.04 isäntien yli 2.0 maalille (tasan kahdella maalilla panos takaisin) on aavistuksen verran liian maistuva ohitettavaksi.

KHL:Dinamo Riika-Jugra, klo 19.30
Dinamo Riika yli 2.0 maalia @ 2.04, 2 yksikköä.

Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen 100€ talletusbonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon –voit hyödyntää tarjoukset Unibetin kotisivuilta.

Kansikuva: Itar-Tass