Vetomiehet: Jokereiden aikainen kesäloma päivän lähempänä

Keskiviikkon skipattiin pelit ja hyvä niin! Päivän ykköshevosina olisi ollut TsSKA (takkiin tuli Dinamolta) ja Ak Bars, joka otti voiton vastan jatkoajan jälkeen. Joskus on hyvä ratkaisu jättää pelaamatta. Niinpä edellinen peli, Bille Leinon hankaus, tuotti osuman.

No mitäpä muuten? Eipä mitään, kuule. Alkuvuosi on kohdellut Vetomiesten kommuunin jäseniä sen verran silkkisin hansikkain, että viikonlopuksi suunnataan etelään. Koska Epsanja on hieno maa, ei tarvinnut juurikaan miettiä matkakohteita. Muutama päivä auringossa tekee hyvää.

Ennen lähtöä kuitenkin pelataan. Pietarissa Daavid kohtaa Goljatin ja tällä kertaa Daavid ottaa pataan niin että tukka humisee. Isoveli SKA:n moottori yskähteli isosti edellisen Jokerit-tappion aikoihin, mutta nyt jälki on totutun ylivoimaista.

Tulevan Gagarin Cupin voittaja niputti ensin Omskin maalein 5–3, sarjan paskin joukkue Novokutznetsk sai kyytiä 9–1 ja viimeisimpänä uhrina oli Sibir (6–2).

Jokerit tuli, näki ja hävisi Kaukoidän kiertueellaan. Yli 0.5 miljoonaa maksanut reissu toi yhden pisteen ja kolme tappiota. Vaikka joukkue eli Suomen ajassa, eipä se viikon reissun rasitus noin vain poistu elimistöstä. Emme näe mitään muuta vaihtoehtoa kuin kotijoukkueen totaalisen dominoinnin.

Niin ja tuo otsikko, mihin se viittaa? Tappio tänään ja joko HK Sotši tai Slovan Bratislava pullauttaa todennäköisesti Jokerit pudotuspelisijojen ulkopuolelle. Lisää Jokereiden tilanteesta voit lukea tästä.

Vetovalinta

Riskei on otettava, kuten MC Taakibörsta toteaa. Joku voisi väittää, että SKA:n panokseton ottelu yhdistettynä Jokereiden ahdinkoon saisi vieraat lentoon. Näin voi toki olla, mutta kyllähän SKA tässä vireessä iskee neljä maalia Jokereiden verkkoon. Jos ei iske ja Jokerit venyy pisteille, jätetään takaportti auki Roman Rotenbergin salaliitolle. Siis sille, jossa SKA ja Jokerit kohtaavat pudotuspelien avauskierroksella. Ja ihan oikeasti, Pavel Datsjuk vs. Marko Anttila?

Myö iskemme SKA:n yli 3.5 maalille kahden yksikön panostuksen ja päälle vielä Jevgeni Dadonovin ja Vadim Šipatševin huipputarjoiluista nauttivan Nikita Gusevin maalin 1u panoksella.

Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen 100€ talletusbonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon –voit hyödyntää tarjoukset Unibetin kotisivuilta.

Kansikuva: AOP