Vetomiehet: Katseet rapakon taakse ja Oilersin venymiseen

Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen 10 € riskittömän mobiilivedon!

KHL ei kulje. Traktorille sattui eilisen Lokomotiv-ottelun avauserässä melkoinen suonenveto ja joukkue iski kolme maalia reiluun 10 minuuttiin. Loppuajan matsista vierasjoukkue minimoi riskit ja otti hallitun voiton, aiheuttaen meille tappion.

Torstain KHL-kattaukseen emme uskalla koskea. Kerroinasetelmat ovat selkeitä, mutta samalla yksikään ottelu ei ole aivan niin selkeä miltä ennakkoon tuntuu. Siispä katseet rapakon taakse, NHL-kiekkoon.

San Jose Sharks ja joukkueen Isojalka Brent Burns ovat tällä hetkellä hyviä pelaamaan jääkiekkoa. Kuuden ottelun voittoputkessa surffaava haiparvi kohtaa kotonaan Edmonton Oilersin, joka sekin on jälleen saanut peliään uomiin (kuusi voittoa seitsemästä).

Odotamme ottelusta varsin upeaa taistoa, jossa näemme isännät aavistuksen verran niskan päällä. Joukkueiden jalat lienevät aika lailla samassa rasitustilassa. Oilers pelaa kyllä toisena yönä peräkkäin, mutta Sharksille ottelu on neljäs kuuteen päivään, vieraille kolmas.

Oilers ei enää ole joukkue, jonka yli voi vain luistella. Joukkue on yksi NHL:n nopeimmista ja myös fyysinen, kiitos GM Peter Chiarellin päämäärätietoisen toiminnan drafteissa ja siirtomarkkinoilla. Uskomme, että vieraat laittavat hanttiin vauhdikkaaksi muodostuvassa ottelussa, eivätkä missään nimessä ole pelkkä vastaantulija. Siksi meitä ihmetyttääkin ottelun kerroinasetelmat. Sharks on asetettu todella selkeäksi ennakkosuosikiksi, ja vaikka isännät ottelun todennäköisesti voittavatkin, ei Oilers ole näin iso altavastaaja.

Siispä peliin riskillä Oilersin venymistä altavastaajan asemassa kertoimella 2.60.

Vetovalinta

NHL: San Jose Sharks – Edmonton Oilers, klo 05.30

Oilers, tasapeli ei vetoa @ 2.60 1u (linkki vie suoraan Unibetin NHL-kertoimiin)

Kuva: John Cordes / AOP