Vetonurkkaus: Suomipoikien hurrikaani riepottelee saarelaisia

Viaplay LogoSeuraa maailman parasta kiekkoliigaa Viaplay-palvelussa.

Mestarien liigan pudotuspelit pyörähtivät viimein käyntiin tällä viikolla, ja samaa herkkua on tarjolla myös ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona. Meille niin tuttua Valioliigaa emme pääse tällä viikolla betsaamaan, FA Cup ja Mestaruussarja näet hallitsevat Englannin jalkapallotarjontaa viikonlopun osalta. Vetovihjeemme löytyi lopulta ensi yön NHL-kierrokselta.

Carolina Hurricanes – NY Islanders: Carolina (Betsafe: 1,96)

Ennakkoon ajateltuna tämän ottelun pitäisi olla hyvin mielenkiintoinen. Vastakkain ovat kahden suomalaisen edustama Carolina ja erittäin runsasmaalisia otteluita tällä kaudella pelannut New York Islanders.

Islandersin kausi on ollut kaksijakoinen. Joukkueen fanit ovat saaneet iloita John Tavaresin johtaman ykkösvitjan ja supertulokas Mathew Barzalin huipputehoista, mutta puolustus on vuotanut pahemman kerran. Islanders on päästänyt tällä kaudella eniten maaleja koko sarjassa, keskimäärin 3,6 ottelua kohden, mikä on aivan liian paljon. Isles on tällä hetkellä divisioonassaan toiseksi viimeisenä. Eroa pudotuspelipaikkaan on vain pisteen verran, mutta kilpailu todella tasaisessa Metropolitan-divisioonassa on äärimmäisen kovaa.

Tällä hetkellä viimeisellä pudotuspelipaikalla majailee juuri Carolina – pitkälti kahden nuoren suomalaisen ansiosta. Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pelaavat tällä hetkellä uransa parasta jääkiekkoa ja kuuluvat Hurricanesin runkopelaajiin. Herrat ovat Canesin sisäisessä pistepörssissä sijoilla yksi ja kaksi, ja etenkin Aho on kunnostautunut maalintekijänä viime aikoina. Tammi- ja helmikuun aikana Aho on iskenyt 15 otteluun 10 häkkiä.

Islanders on pelannut kauden toisella puolikkaalla varsin ailahtelevasti, ja joukkueella on ollut hankaluuksia voittaa kahta ottelua putkeen. Hurricanes puolestaan on napannut kolme voittoa edellisestä neljästä ottelusta, ja palaa ensi yönä takaisin kotiareenalleen, missä se on voittanut kolme ottelua putkeen. Carolina on jo kerran tällä kaudella voittanut Islandersin kotonaan, ja tuolloin Aho ja Teräväinen keräsivät kolme pinnaa mieheen.

Kumpikin joukkue pelasi myös viime yönä, mutta uskomme, että kotiedun voimin pelaava Carolina saa jalkansa paremmin liikkeelle. Lapulle lähtee siis Carolinan voitto varsinaisella peliajalla. Kotijoukkueen kerroin on jo hieman laskenut, joten se kannattaa napata nopeasti kiinni.

Vetonurkkaus on kahden urheilun ja vedonlyönnin tuoman jännityksen yhdistäneen nuoren miehen yhteisprojekti. Faneille.comissa jaamme vihjeitä perjantaisin. Seuraa meitä Instagramissa päivittäisiä vihjeitä varten! Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa myös ottaa Facebook-sivumme haltuun, ensimmäisten tykkääjien kesken arvomme 50 euroa pelirahaa!

Kansikuva: Bruce Bennett/Getty Images