Juha Hirvi(vaara)!

Eilen luotettiin Tony Halmeen Viikinkeihin, ja sehän kannatti. Viikingit pölläytti Salbaa peräti 15-3, joten Viikkarit -4,5 / 1,70 tuli kotiin kevyehkösti. Viikingit jatkavat ristiretkeään Salibandyliigassa tänään ja me teemme helsinkiläisillä jälleen rahaa.

Vetovihje

Viikkarit matkaavat tänään Jyväskylään, jossa he kohtaavat revanssihengessä Salibandyliigassa toisena olevan Happeen. Joukkueet kohtasivat viimeksi Jyväskylässä kaksi viikkoa sitten Suomen cupin finaalissa, jossa kotijoukkue Happee oli parempi lukemin 7–5. Ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä missään vaiheessa.

Vaikka Viikingit löivätkin eilen sarjan häntäpäässä majailevan Salban näytöstyyliin, lähtee Happee tämän illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Viikingit joutuvat lähtemään otteluun ilman joukkueen ykköspuolustaja Lauri Stenforsia. Lisäksi runkomiehistä poissa ovat puolustajat Timo Toivonen ja Jukka Soini. Puolustajien poissaolot muokkasivat Viikkareiden kokoonpanoa jo eiliseen Salba otteluun, kun ykköskentän puolustajina tämän illan tapaan aloittavat enemmän hyökkääjinä viihtyvät Jani Hyytiäinen ja Tero Tiitu. Ykköskenttä rakenteli eilen peräti 11 osumaa, mutta tänään joukkueen puolustuspelaaminen ei kestä Happeen myllytystä.

Kotijoukkue Happee pääsee otteluun täydellä miehistöllä, kun cupin finaalissa loukkaantunut Peter Kotilainen on taas hirvien sotisovassa. Happee on hävinnyt 20 edellisestä kotiottelustaan ainoastaan kahdesti, molemmat jatkojalla, joten tänään hirviä lapulle!

NordicBet on laskenut kotivoiton kertoimen jo fiksusti 1,78:aan ja vaikka yleensä emme suosi Veikkauksen pelejä, sillä ne pärjäävät harvoin kerroinvertailussa tai kohdetarjonnassa NordicBetille, mutta tänään kotimaisella tarjoajalla on markkinoiden paras kerroin (2,00), johon on tartuttava!

Ottelu alkaa klo 18.30.

Twitter: @Vetomiehet

Kansikuva: AOP