Vetomiesten laiva on lastattu Valioliigan maukkaalla kohteella

Vetomiehet alkavat ottaa hommaa haltuun pienen alkukankeuden jälkeen. Eilen napsastiin luvattu siika pois kuleksimasta, kun Salibandyliigan SPV -4,5 / 1,85 ui helposti katiskaan. SPV harjasi repaleisen KRP:n 13-3, joka oli hyvin odotettu tulos. Lisäksi Twitterin puolella vinkattu NFL-betsi Panthers -2,5 / 1,83 toi päivän saldoksi 100 %:n osumatarkkuuden.

Maanantai on tunnetusti päivistä kenties paras, vaikka vedonlyönnillisesti päivä on aikalailla säätä mukaileva. Tästä ei Vetomiehet kuitenkaan lannistu, vaan hyökkää Englannin viheriöille, jossa tarjolla on herkullinen kohde.

Päivän kohde

Valioliigan päivän ainoassa ottelussa kohtaavat Walesin ylpeys Swansea ja sarjanousija Watford. Joutsenet ovat jäätyneet jaloistaan ja löytyvät sarjataulukon pohjalta sijalta 18., kun taas vierailija Watford on loistavan hyökkäyksensä ansiosta peräti sijalla 12.

Molemmat joukkueet ovat laskusuhdanteessa, kun Swansea on hävinnyt kaksi ottelua putkeen ja Watford peräti kolme. Joutsenet ovat napsineet 19 keräämästään pisteestään 13 kotonaan, kun taas vierailija Hornets on kerännyt 29 pisteestään 15 vieraskentällä.

Vierailijoiden nigerialainen vikkeläkinttu Odion Ighalo on maalipörssissä peräti sijalla kolme viimeisteltyään joukkueelleen 13 maalia. Tulitukea Ighalo on saanut joukkueen kapteenilta Troy Deeneyltä, joka on osunut maalipuiden väliin kuudesti. Swansea on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja, 19, joista 11 on nasahtanut kotikentällä.

Kummankaan joukkueen puolustuspeli ei ole vakuuttanut, joten tämän päivän helmeksi valitaan seuraavanlainen kohde, jonka kertoimessa on meidän mielestämme aivan liikaa ilmaa:

swansi

NordicBetin kohteeseen pääset käsiksi tästä.

Ottelu alkaa klo 22:00 ja on nähtävissä suorana MTV SPORT 1-kanavalta

Kansikuva: Getty