26.11. kisan voittaja selvillä, uusi kilpailu!

Faneille.com -kilpailun voittajat lämmittelemässä ennen peliä Jari Litmasen kanssa

Faneille.com -kilpailun voittajat lämmittelemässä ennen peliä Jari Litmasen kanssa

Eilisessä kilpailussa tehtävänä arvata illan lopputulos Ajax-Barcelona -parin väliltä Mestarien liigan pelissä. Kaikki paitsi yksi osallistuja oli veikannut Barcan puolesta, jopa itse Kuningas Litmanen oli sitä mieltä, että Barca pelin vie kotiin. Toisin kuitenkin kävi, Ajax teki ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia ja kun Barcelona kavensi 2-1, se jäi päätöslukemaksi.

Se ainoa osallistuja, joka veikkasi Ajaxin voittoa veikkasi 2-1 -tulosta, joten Make81 lähtee kaverinsa kanssa katsomaan Jokerit-HIFK-peliä ja vie mukaansa myös kaksi 25 euron iTunes-lahjakorttia. Onnittelut!

Jesse saa kirjoittaa fiilikset itse pelistä, mutta hauskaa kotiyleisössä näytti olevan sillä Barcan voittaminen on mille tahansa joukkueella kotona tai vieraissa vaikeaa.

Uusi kilpailu

liput

Koska eilinen kilpailu oli niin mielenkiintoinen, niin laitetaan homma uusiksi. Palkinnot ovat samat kuin eilen: 2 lippua parhailta paikoilta alakatsomosta pe 29.11. pelattavaan Jokerit-HIFK peliin sekä 2 kpl 25€ iTunes-lahjakorttia kaupan päälle. Kaikki nämä menee siis yhdelle ihmiselle!

Arvomme liput tällä kertaa Mestarien liigan Real Madrid-Galatasaray -matsin lopputuloksen oikein arvanneiden kesken. Kommentoi vastauksesi tähän alle. Saat helposti tuplattua mahdollisuutesi voittaa liput ja lahjakortit kutsumalla kaverisi mukaan kisaan.