Fantasiavalioliiga – Kuka nappaa ensimmäisen Valioliigamatkan?

Fantasiavalioliigan ensimmäisellä kierroksella kaikki on kiinni viimeisestä ottelusta. Ensimmäinen voittaja ratkeaa tänään klo 22.00 alkavan Burnley-Chelsea ottelun jälkeen. Fantasiavalioliigassa sinun tehtävänä on kasata oma Valioliigan ”Dream Team”, jonka pelaajat keräävät pisteitä jokaiselta pelikierrokselta esityksiensä mukaan.

Tilanne on kimpan kärjessä tiukka. Liigan 11 parasta joukkuetta mahtuvat kymmenen pisteen sisään. Erot ovat tämänkin jälkeen marginaalisia. Chelsean pelaajia avauksessaan hallinnoivat joukkueet voivat vielä nousta kaukaakin takaa aivan kärkeen asti.

Top 5 joukkueet ennen kierroksen päätösottelua:

  1. player1 70p (tänään tulessa Fabregas)
  2. AC Keltti 65p (-)
  3. Malmin Mannet 64p (Filipe Luis, Diego Costa)
  4. FK Sloboda 64p (Diego Costa)
  5. B-O-B 64p (-)

Takaa myöskin tullaan. Nyt jo 70pisteessä on automaattivaihtojen jälkeen FC Hefes (ei pelaajia viimeiseltä kierrokselta). 60pisteestä loytyy WeGotSanchez, jolla on tulessa viimeisellä kierroksella vielä Chelseasta Terry, Hazard sekä Diego Costa.  Todellista nousua kärkeen järjestelee Napottelijat, jolla on kasassa automaattisten vaihtojen jälkeen jo 69 pistettä ja illalla tulessa vielä herrat Cahill, Hazard ja Costa. Tiukkaa siis on. Jos kierroksella päädytään tasapisteisiin niin se joukkue joka teki kierroksella enemmän maaleja voittaa!

Vielä ehtii mukaan!

Faneille.comin Fantasiavalioliigassa jaetaan kierroksen parhaalle joka viikko matka seuraamaan Valioliigaa paikanpäälle! Palkintojen saamiseksi sinulla täytyy olla aktiivinen Betssonin pelitili. Tsekkaa ohjeet ja säännöt tästä.