Toinen lippu Valioliigaan

Maanantain Manchester City-Liverpool -ottelu päätti Valioliigan toisen kierroksen. Samalla saatiin tiukka ja loppuun asti jännittävä toinen Fantasiavalioliiga-kierros valmiiksi.

Fantasyssä ratkaisevaksi on kahdella ensimmäisellä kierroksella muodostunut kapteenivalinnat. Toivottavasti korostimme tätä valintaa myös omassa Fantasiavalioliiga-oppaassamme. Jälkispekulointiin kuuluu aina ne tehdyt ja tekemättä jääneet vaihdot. Tällä kierroksella Tottenhamiin luottaminen olisi kannattanut. Spurs möyhensi Ärrät 4-0 ja melkoisena yllätyksenä kierroksen parhaan pistemiehen viitta meni kaksi osumaa viimeistelleelle keskikenttämiehelle Nacer Chadlille. Myös toisella kierroksella putkeen osunut laitapakki Eric Dier jatkoi loistavia otteita.

Dier oli jo monen fantasyssä mukana olevan silmään pistänytkin, mutta kierroksen ratkaisumieheksi nousi lopulta Citizenskärki Stevan Jovetic. Miehen kahdella osumalla ja 13 pisteellä kierroksen kärkipaikan otti viimeisen pelin jälkeen haltuunsa Panu A ja Marsalkan Pallo (84p).

Automaattinen vaihto Wisdom->Kolarov

Panu joutui todella jännittämään loppuun saakka. Joveticin maalit riittäisivät kärkikahinoihin, mutta ratkaisevat pisteet löytyisivät penkiltä WBA:n Andre Wisdomin napattua kierroksella jo 8 pistettä.

”Lähinnä jännitti viimeset 20 minuuttia ettei vaa tuu Kolarov kentälle koska vaihdosta tuli ne ratkasevat pojot” -Kierroksen voittaja Panu A.

Suuret onnittelut täältä Panulle! Kun päästään sinne lähemmäs kauden ensimmäisen neljänneksen loppua, niin aletaan reissua jo suunnittelemaan.

Ylläpidon kärkipaikkaa pitää vieläkin hallussaan 4-man quartet (sijoitus 36.). Muista joukkueista ei tarvitse tämän kierroksen jälkeen puhua. Mutta FC Täältä Tullaan!

Kannattaa pitää silmällä aina loppuviikosta valmistuvaa Fantasiavalioliiga -ennakkoa. Siellä puramme kierroksen ottelut läpi ja poimimme siis fantasystä muutamia pointtereita pelaajia ja joukkueita silmällä pitäen.

Miten pääsee mukaan?

Jos et ole vielä mukana Betssonin sponsoroimassa Faneille.comin Fantasiavalioliigassa, niin liity. Jokaisen kierroksen parhaalle joukkueelle lähtee siis palkinnoksi Valioliigamatka. Yksin ei reissuun tarvitse lähteä seikkailemaan, sillä matkat suoritetaan neljässä osassa kauden aikana, muiden suomalaisten fanien seurassa. Tsekkaa säännöt ja ohjeet tästä.