Voita Valioliigamatka

Faneille.comin Fantasiavalioliigaa on pelattu nyt kuusi kierrosta. Vielä on kuitenkin aikaa hypätä mukaan kelkkaan ja taistella Valioliigamatkan voitosta. Osallistuminen Faneille.comin kimppaan ei estä osallistumista muihin kimppoihin. Miksi siis pelata meidän kanssamme? Jokaisen peliviikon paras pelaaja, eli eniten pisteitä kerännyt päällikkö, lähtee paikan päälle katsomaan Valioliigaottelua kanssamme.

fantasy-faneilleMatkalle lähdetään 10 voittajan ryhmissä neljälle eri reissulle, joten mukana on hyvää seuraa ja pääsemme tapaamaan muita Fantasiavalioliigan pelaajia ja faneja. Matkapaketteihin sisältyy kaikki tarvittava, eli lennot, matsiliput ja majoitus. Matsit valitaan kauden edetessä, ja pyrimme myös tarjoamaan liigan osallistuville mahdollisuuden vaikuttaa matkakohteeseen. Ensimmäinen reissu siis kolkuttelee jo oven takana.

Luonnollisesti koko liigan voittajalle ja parhaille suorittajille annetaan vielä lisäkunniaa ja -palkintoja, mutta niistä kerrotaan myöhemmin.

Vieläkin kannattaa liittyä!

Vaikka et olisi ollut alusta saakka mukana, niin se ei syö sinun mahdollisuuksiasi napata kierrosvoitto ja tarrata kiinni Englannin matkaan. Kun joukkue on luotu kauden alussa on mahdollisuuksia tehdä vain rajattu määrä vaihtoja alkuperäiseen joukkueeseen, eli uusilla joukkueilla on jopa pieni etulyöntiasema tulevia kierroksia ajatellen.

Lisämausteena arvomme uusien joukkueiden kesken Faneille.com tuotepaketteja, eli nyt kaikki siskot, veljet, serkut ja kaimat vaan mukaan. Tehdään tästä kaikkien aikojen Fantasiavalioliiga-kimppa!

Itse pelaaminen tapahtuu Fantasy Premier League-palvelussa, joka on mielestämme paras työkalu tähän harrastukseen ja kyseessä on myös Valioliigan virallinen fantasiafutis, jossa on riittävästi resursseja taustalla. Osallistuminen on helppoa seuraamalla seuraavia ohjeita.

Ohjeet

  1. Käy luomassa oma tili Fantasy Premier Leagueen
  2. Luo oma joukkue palvelussa
  3. Liity Faneille.comin privaattiliigaan koodilla 601684-169922
  4. Pelaa muita paremmin ja voita paikkasi historiankirjoissa

Mikäli haluat voittaa muutakin kuin kunniaa ja sinulla ei vielä ole pelitiliä Betssonille, luo se tästä ja tee talletus ennen sarjan alkua. Jos sinulla on pelitili Betssonille jo luotuna tai kun sen olet luonut ja olet varma, että olet tehnyt talletuksen 1.1.2014 jälkeen, olet oikeutettu kaikkiin huikeisiin palkintoihin.

Tsekkaa kaikki säännöt ja ehdot tästä.