Fantasiavalioliigan kolmas matka Englantiin – vielä 35 jäljellä

Hieman yllätyksellinen Valioliiga-kierros pelattiin loppuun sunnuntaina ja nyt on aika tehdä viikottainen katsahdus myös Fantasiavalioliiga-tilastoihin. Yksi matka Englantiin lähtee taas jakoon.

Kapteenin valintaa ei voi vain liikaa fantasyssä korostaa. Jos et tällä kierroksella luottanut yli kymmenen pistettä keränneeseen peluriin, niin matka kärkeen kasvoi lähdes mahdottoman suureksi. Fantasiavalioliiga-oppaassamme julistimme, että puolustaviin keskikenttäpelaajiin luottaminen on turhaa. Tee oma johtopäätöksesi tämän kierroksen jälkeen, kun Chelsean kaksikko Ramires sekä Matic nousivat kumpikin viikon Dream Teamiin.

Kolme ensimmäistä kierrosta ovat yksilöiden osalta myös sujuneet yllätyksellisesti. Kuka olisi uskonut Swansean Nathan Dyerin sekä Gylfi Sugurdssonin keränneen keskikentän ja hyökkääjien osalta eniten pisteitä kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen? Kukaan ei voinut tietää Eric Dierin olevan ratkaisu Tottenhamin maalinteko-ongelmiin. Puolustaja on samalla kerännyt fantasyssä kaikista pelureista eniten pisteitä (30p).

Tämän kierroksen herruus matkaa Aleksi A:n Team Dulla FC:lle, joka uskalsi luottaa kapteenina kaksi kertaa maalanneeseen Diego Costaan. Team Dulla keräsi mukavat 80 pistettä, mutta valitettavasti jälleen kerran palkinnon lunastamiseen vaaditut ehdot eivät täyttyneet.

Muistakaa siis aktivoida Betssonin tili!

Tiukkaa oli kärjen tuntumassa sillä muutaman pisteen sisään olikin sitten enemmän tunkua. Rekolan Sukellus ja Otto L. pääsivät 76 pisteeseen. Hieman saattaa harmittaa Rekolassa Evertonin Jagielkaan luottaminen. Kolme päästettyä maalia vei Toffees’ puolustajan viikon miinukselle.

Viikon voittaja

Kaksi pistettä parempana (78p) kakkostilan valtasi Toni M. ja Bleersin Kingit. Mies oli lukenut säännöt ja ehdot pilkulleen, joten arpominen loppui kakkospaikkaan. Valioliigamatka lähtee siis tällä viikolla Tonille! Suuret onnittelut koko (huonosti suoriutuneelta) toimitukseltamme!Bleers

”Fiilis on näin aamustakin aivan loistava. Fanitan Tottenhamia, mutten mitenkään fanaattisesti” -Toni M.

Tonilta lähti myös kiitokset loistavasti pelanneelle ex-Spurs Sigurdssonille.

Valioliigassa tauko ennen seuraavaa kierrosta

Seuraavaa kierrosta, joka alkaa vasta 13. syyskuuta eli maaottelutauon jälkeen, värittää suuresti siirtoikkunan tapahtumat. Mitä tekee Balotelli? Pelastaako Falcao ja Di Maria ManU:n? Syttyykö Welbeck uuteen liekkiin Arsenalissa? Kannattaako Diego Costan valinta vieläkin fantasyssä vai kannattaako nyt jo harkita miehen vaihtamista? Jopa 43,9% joukkueista luottaa miehen formin jatkuvan myös jatkossa.

Miten pääsee mukaan?

Jos et ole vielä mukana Betssonin sponsoroimassa Faneille.comin Fantasiavalioliigassa, niin liity. Jokaisen kierroksen parhaalle joukkueelle lähtee siis palkinnoksi Valioliigamatka. Kolme on jo lähtenyt jakoon, mutta käsittämätön 35 matkaa on vielä jakamatta! Yksin ei reissuun tarvitse lähteä seikkailemaan, sillä matkat suoritetaan neljässä osassa kauden aikana, muiden suomalaisten fanien seurassa. Tsekkaa säännöt ja ohjeet tästä.